Právě vysíláme

Zpátky do minulosti: Andrea Verešová uklouzla při tanci u stromečku a hodila „držku“

5. ledna 2021 14:10
Zpátky do minulosti: Andrea Verešová uklouzla při tanci u stromečku a hodila „držku“

Andrea Verešová zavzpomínala na svém instagramovém profilu na Vánoce v roce 2017. Tehdy se při tanci na song Evropy 2 neudržela na nohou.

Sexy taneček skončil pádem. V pleteném svetru a podkolenkách skotačila Andrea Verešová na vánoční song Evropy 2 před třemi lety natolik, že se neudržela na nohou, uklouzla a jak sama popsala na Instagramu, „hodila při tom ‚držku‘.“

S vtipem sobě vlastním příspěvek modelka tehdy okomentovala slovy „ale za tú srandu to stálo“. Zároveň dodala, že doufá, že se její fanoušci její nešikovností pobaví.

Verešová příspěvkem dokázala, že humbuk kolem uniklého, údajně falešného, erotického videa, na kterém je s manželem Danielem Volopichem, bere s nadhledem. Modelka zpočátku řešila situaci na vlastní pěst a vypsala odměnu padesát tisíc eur za dopadení pachatele, výzvu ale po pár dnech stáhla a nechala dořešení případu na policii.

Více informací k průběhu zatím neposkytla. „Policie nám zakázala podávat jakékoli informace. Rozebírání a rozpitvávání by mohlo ohrozit vyšetřování. Děkuji za pochopení,” popsala Verešová pro eXtra.cz.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat