Právě vysíláme

Zpěvačka skupiny LITTLE MIX přiznala, že chtěla kvůli trollům na internetu spáchat sebevraždu

9. září 2019 13:10
Zpěvačka skupiny LITTLE MIX přiznala, že chtěla kvůli trollům na internetu spáchat sebevraždu

Osmadvacetiletá zpěvačka Jesy Nelson se v novém dokumentu svěřila s šokující pravdou. Členka známé skupiny Little Mix popsala, jak kvůli trollům na Internetu a pochybnostem o svém vzhledu měla deprese. Situace byla prý tak vážná, že zpěvačka v jednu chvíli chtěla spáchat sebevraždu.

Ocitla se v těžké situaci

Jesy Nelson v novém dokumentu od britské BBC přiznala, že ji na začátku kariéry pronásledovala šikana na Internetu. Rodačka z Londýna zaznamenala svůj první velký hudební úspěch v britské pěvecké soutěži X Factor, kterou v roce 2011 vyhrála se skupinou Little Mix. Jesy ovšem z první ruky poznala šikanou na Internetu už tehdy. Když Little Mix vyhráli X Factor, tehdy neznámé zpěvačce na Facebook přišlo 101 vzkazů – první z nich byl od neznámého muže, který ji vzkazoval, že je nejhorší věc na světě a že vůbec do skupiny nepatří. A to byl pouhý začátek.

Jesy následně v dokumentu popsala, jak v ní přibývající zlomyslné vzkazy způsobily pochybnosti – pochybnosti o jejím vzhledu i povaze. Zpěvačka měla deprese a negativní pocity, které kulminovaly v roce 2013, kdy se Jesy skoro předávkovala.

Zpěvačka Jesy Nelson

Zpěvačka Jesy Nelson

Stav mladé Angličanky se po tomto děsivém incidentu naštěstí zlepšil: zapracovala na svém duševním zdraví a už nechodí na sociální média. Nyní chce Jesy svým příběhem pomoct i ostatním, kteří se ocitnou v podobné situaci.

Klobouk dolů.

Zdroj: BBC, Instagram, NME

Články, které by tě mohly zajímat