Právě vysíláme

Zpěvačka TINA poprvé ukázala svého otce. Odcestovala za ním až do Afriky!

24. března 2019 13:10
Zpěvačka TINA poprvé ukázala svého otce. Odcestovala za ním až do Afriky!

Tina odcestovala do daleké Afriky, kde ji čekalo důležité setkání. Populární zpěvačka ze Slovenska se setkala se svým biologickým otcem.

Tina žije s rapperem Separem, se kterým vychovává dvě malé děti – syna Leonarda (6 let) a dcerušku Tiu (3 roky). Její část rodiny však žije v Africe, kam se zpěvačka nyní rozhodla vydat, aby své blízké opět viděla.

Půvabná zpěvačka všechny překvapila, když na Instagramu ukázala snímek svého biologického otce. O něm jen málokdo ví, že je to zkušený a celosvětově vyhledávaný lékař, který dokonce vydal knihu a ve své zemi postavil několik nemocnic. „Do roku 2001 byl jediným chirurgem v regionu, často pracoval i čtyřiadvacet hodin denně. Od roku 2003 se stal na dlouhá léta ministrem zdravotnictví v Guinea Equatorial. Specializuje se také na cizokrajné choroby, býval poradcem prezidenta, stojí za postavením několika nemocnic a na vlastní oči jsem viděla každodenní pomoc nejen vlastní rodině, „ napsala Tina a uvedla i důvod, proč její otec zůstává v Africe, zatímco ona žije na Slovensku.

„Život zařídil, že jsme žili a rostli odděleně a je to naprosto v pořádku, protože stopa, jakou zanechává v tisících lidských životů těch, kteří potřebují nebo potřebovali pomoc v jeho rodné zemi, je mnohem důležitější než já,“ tvrdí Tina, jenž k otci prý necítí žádnou zášť a naopak je na něj náležitě hrdá.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat