Právě vysíláme

Ztracený pes seděl 4 roky u silnice a čekal na páníčka. Pak se konečně dočkal

22. října 2019 16:00
Ztracený pes seděl 4 roky u silnice a čekal na páníčka. Pak se konečně dočkal

Příběh jak z filmu se odehrál v Thajsku. Věrný psí kamarád tu u silnice čekal na svého páníčka neskutečné 4 roky, než se s ním opět shledal.

Leo sedával na kraji silnice trpělivě každý den a místní lidé si ho brzo všimli. Byl hubený a zanedbaný a jedné ženě se ho zželelo. Pinnuchawet se rozhodla, že se Lea ujme. Jenže pes po pár dnech z jejího domu utekl a ten samý den ho opět našla sedět u silnice.

Domů už s ní jít nechtěl, a tak Pinnuchawet nezbylo nic jiného, než se o Lea postarat tam. Začala ho pravidelně krmit a když za ním náhodou nemohla ona, ujal se jeho krmení někdo z její rodiny.

Lidé ze sousedství sdíleli příběh Lea na sociálních sítích a doufali, že se jim Leova páníčka podaří najít. A měli pravdu. Ozvala se rodina, podle které se pejsek nápadně podobal jejich psovi BonBon, který se jim ztratil před čtyřmi roky.

Původní majitelka psa, Noi, uvedla, že s sebou pejska vzali na výlet za příbuznými, ale když zastavili na benzinové pumpě, BonBon musel z okýnka auta zahlédnout něco zajímavého a vyskočit. Když se totiž k autu vrátili, jejich pes už v něm nebyl. A i když se později na místo znovu vypravili a hledali ho, nikdy už se s ním neshledali.

9. září se původní rodina pejska BonBon vypravila k místu, kde Leo každý den čekával. Pejsek majitelku poznal a vesele vrtěl ocasem, když se po 4 letech opět shledali, ale nasednout do auta se zdráhal.

Po dobu jednoho týdne tedy za ním chodily Pinnuchawet i Noi a 14. září byl BonBon konečně odvezen do svého staronového domova.

Zdroj: 9gag.com

Články, které by tě mohly zajímat