Právě vysíláme

Ztratila jsem půl dne lyžování, prohlásila Gwyneth Paltrow u soudu. Tímto výrokem šokovala internet

28. března 2023 11:13
Ztratila jsem půl dne lyžování, prohlásila Gwyneth Paltrow u soudu. Tímto výrokem šokovala internet

Svět opět v živém přenosu sleduje soudní spor celebrity. Po Johnnym Deppovi se před porotu dostala herečka Gwyneth Paltrow, která řeší incident z roku 2016.

V roce 2016 byla herečka na zimní dovolené v americkém Utahu a na lyžích měla srazit lékaře Terryho Sandersona. Ten hollywoodskou hvězdu zažaloval za to, že Gwyneth mu na sjezdovce způsobila zranění a následně bez pomoci pokračovala v lyžování. Herečku lékař žaluje o velké peníze a tvrdí, že Paltrow není schopna přiznat chybu a zneužívá svého statusu celebrity. Držitelka Oscara naopak tvrdí, že obětí celé situace je ona sama a lékaři jí chce záměrně ublížit.

Soudní líčení je dlouhé a stejně jako v případě Johnnyho Deppa a Amber Heard se koná před zraky veřejnosti. Na Gwyneth Paltrow míří během celého procesu kamery a zkoumá se nejen její slovní obhajoba, ale i gesta a mimika. Doposud posledním prohlášením před porotou si to ovšem herečka pěkně zavařila, minimálně v očích veřejnosti.

Gwyneth byla žalobkyní položena otázka, jak při nehodě na lyžích utrpěla ona sama. A hereččina odpověď? „No, přišli jsme o půl dne lyžování,“ prohlásila.

Tato věta se okamžitě stala na internetu virální a z herečky si řada lidí utahuje. „Pane Bože, ten půl dne lyžování už jí nikdy nikdo nevrátí. Je to chudák,“ stojí například v jednom z komentářů. „Ten lékař může získat hodně peněz, ale Gwyneth UŽ NIKDY nezíská zpět půl dne lyžování,“ smějí se uživatelé twitteru.

Jak tento výrok herečce (ne)uškodí v spodním procesu? To se teprve uvidí!

Články, které by tě mohly zajímat