Právě vysíláme

10 seriálů, které budeš milovat, pokud frčíš na HŘE O TRŮNY

27. července 2016 18:10
10 seriálů, které budeš milovat, pokud frčíš na HŘE O TRŮNY

Další série je daleko. Tak se pojďme uspokojit na dalších seriálech, které by měly fanouškům Sedmi království sednout.

1. Cizinka (Outlander)

Seriál rozpíná žánry romance, sci-fi, historie a dobrodružství. Hlavní postavou je Claire Randall, vdaná zdravotní sestřička, která je z roku 1945 záhadně přenesena do minulosti, konkrétně do roku 1743. Dostane se tak do neznámého světa, kde musí bojovat o svůj život.


2. Vikingové (Vikings)

Seriál plný konfliktů a krveprolití, který je ale především rodinnou ságou. Sleduje příběh Ragnara Lothbroka, zvědavého muže, který vždy hledá cestu k dobytí nových světů.


3. Misfits: Zmetci (Misfits)

Následkem podivné bouře je skupina outsiderů obdařena zvláštními schopnostmi. Chránění druhých? Boj dobra se zlem? Záchrana světa? Ale kdeže. Každý se snaží sžít se svými dovednostmi a vlastní prospěch je to jediné, co se jim teď honí hlavou.


4. Da Vinciho démoni (Da Vinci’s Demons)

Seriál popisuje příběh génia Leonarda Da Vinci v renesanční Florencii. Jako 25letý umělec, vynálezce, šermíř, milovník, snílek a idealista se musí vypořádávat s vlastní neortodoxním vnímáním světa a začíná si uvědomovat, že je schopen své vize převádět do reality…


5. The Last Kingdom

Uhtred, syn saského šlechtice, se stane díky Vikingům sirotkem, kteří jej unesou. Donucen vybrat si mezi zemí původu a svými vychovateli je testována jeho loajalita. Je Sas, nebo Viking? Uhtred se musí pohybovat na nebezpečné cestě, aby mohl hrát roli při vzniku nového národa a získat zpátky své dědictví.


6. Marco Polo

Děj se soustředí na mládí slavného cestovatele u mongolského vojevůdce Kublaj-chána. Polo se dostává do role špiona, ambasadora a objevitele. Putuje skrze Dálný Východ a zpět domů se vrací s mnoha dobrodružnými historkami.


7. Orphan Black

Když se Sarah stane svědkyní sebevraždy neznámé ženy, které je podezřele podobná, rozhodne se převzít její identitu. Předpokládá, že vyřeší své problémy tím, že se zmocní úspor mrtvé. Ale ocitá se ve spirále záhadných událostí a zjišťuje nečekanou pravdu – ona a mrtvá žena jsou klony.


8. UnREAL

Rachel je členkou týmu, který realizuje show zprostředkující vztahy ostatním lidem. Aby byl pořad zajímavý, je Rachel nucena manipulovat s účinkujícím, aby kamera zachytila co možná nejpeprnější záběry, které by se pak mohly vysílat.


9. Spartakus: Krev a písek (Spartacus: Blood And Sand)

Přichází legenda, jejíž nejlepší pomstou je přežít… Thrácký bojovník se vzepře rozkazu římského velitele. Je zajat a stává se z něj gladiátor. O svou svobodu musí tvrdě bojovat.


10. Wynonna Earp

Drsná hrdinka je pravnučkou slavného Wyatta Earpa. Bojuje proti démonům a dalším nadpřirozeným tvorům, k čemuž využívá své jedinečné schopnosti a dysfunkční skupinu spojenců, kteří ji pomáhají dosáhnout paranormální spravedlnosti.

 

Muž se díky make-upu mění na ženské postavy seriálu HRA O TRŮNY

Proč je REY ze STAR WARS největší ženská hrdinka současnosti?

Jak vypadá ve skutečnosti Septa Unella ze seriálu Hra o trůny? Je to kost!

Články, které by tě mohly zajímat