Právě vysíláme

Je tu nová porce soundtracků Evropy 2! Nalaďte se s námi na filmovou náladu!

22. září 2017 15:30
Je tu nová porce soundtracků Evropy 2! Nalaďte se s námi na filmovou náladu!

The Dubliners – Rocky Road To Dublin The Dubliners byla irská folková skupina založená v roce 1962 v Dublinu. Zaměřovala se na lidové i zlidovělé irské písně. Za téměř padesát let existence se proslavila po celém světě. Skladba Rocky Road To Dublin zazněla ve filmu Sherlock Holmes. Tove Lo – Scars Tove Ebba Elsa Nilsson, […]

The Dubliners – Rocky Road To Dublin
The Dubliners byla irská folková skupina založená v roce 1962 v Dublinu. Zaměřovala se na lidové i zlidovělé irské písně. Za téměř padesát let existence se proslavila po celém světě. Skladba Rocky Road To Dublin zazněla ve filmu Sherlock Holmes.

Tove Lo – Scars
Tove Ebba Elsa Nilsson, známější pod svým uměleckým jménem Tove Lo, je švédská zpěvačka, skladatelka a hudebnice. Singl Scars zazněl ve filmu Aliance.

Ugly Kid Joe – Everything About You
Ugly Kid Joe je americká rocková skupina, která vznikla v roce 1987 v Isla Vista v Kalifornii. Hit – Everything About You se stal ústřední skladbou k filmu Waynův svět z roku 1992.

Nine Inch Nails – Everyday Is Exactly The Same
Nine Inch Nails, známí také pod zkratkami NIN či NIИ, je Industrial metalová kapela založená v Clevelandu v roce 1988 frontmanem a stálým členem Trentem Reznorem. Skladba Everyday Is Exactly The Same se objevila ve filmu Wanted.

Muse – Starlight
Muse je anglická alternativní rocková hudební skupina založená v roce 1994 v Devonu. Tvoří ji tři členové – Matthew Bellamy, Dominic Howard a Christopher Wolstenholme. Jejich píseň Starlight se objevila ve filmu Cizinec.

Články, které by tě mohly zajímat