Právě vysíláme

4 zaručené zlepšováky pro váš sex

9. března 2016 17:15
4 zaručené zlepšováky pro váš sex

Zamilování a vášeň sice nemá danou záruční dobu, ale víš, jak to chodí. Po čase už nelétá spodní prádlo vzduchem, jak jste na sebe natěšení. Řešení je nadosah.

1. Vrať zpátky čas
Pamatuješ na to počáteční nesmělé oťukávání? (Neplatí pro ty, jejichž vztah vzniknul neřízenou vášní 🙂 ) Jak jste se muchlovali oblečení a vzrušení gradovalo jen s líbáním a doteky? Oživte tuhle hru a dejte si to znovu. Zkuste povýšit předkrm na hlavní chod a vychutnávejte nekonečně dlouho.

2. Buď drsnější
Máš svobodu vybrat si desítky způsobů, jak se svou láskou komunikovat. Tak proč to trochu neokořenit erotickou přímostí, která vzbudí fantazii a natěšení? Napiš natvrdo a bez obalu zprávu o tom, co chceš, představuješ si, nebo na co myslíš. Pošli fotku. A hlavně dej bacha na správného adresáta!

3. Změň lokaci
Na vrcholu žebříčku, co se týče počtu erotických hvězdiček i komfortu, je hotelový pokoj. Tohle místo samo o sobě svádí k nevázanému sexu. Neutrální půda, žádné rozptylování a starosti. Jednou za čas naplánuj večeři, drink, a hups do čistých peřin. Tahle klasika prostě nezklame.

4. Najdi netradiční zóny
Nikdo se nevyhne volbě ověřených postupů. Je fajn vědět, co na druhého zabírá a servírovat mu to s láskou. Ale kdo má rád překvapení a změnu, bude milovat odbočky z vyšlapaných cestiček. U žen je takovým podceňovaným místem třeba podkolenní jamka, u mužů všechno v blízkosti penisu (kromě penisu!).

 

6 šikovných způsobů jak říct, co se ti líbí v posteli

3 jasné důvody, proč je ranní sex tak skvělý

(foto: Shutterstock)

Články, které by tě mohly zajímat