Právě vysíláme

5 důvodů, proč jsou ženy nevěrné svým partnerům

15. května 2018 15:10
5 důvodů, proč jsou ženy nevěrné svým partnerům

Pánové, máte pocit, že se vám vaše drahá polovička nějak vzdaluje a bojíte se, že vás podvádí? Máme pro vás pět nejčastějších důvodů, proč by vám partnerka zahýbala.

Ztratila sebevědomí – Možná to bude znít jako klišé, ale ženy potřebují slyšet, že jsou krásné a pro vás ty jediné na světě. Pokud to své partnerce přestanete říkat, připomene jí to někdo jiný.

Vyžaduje něčí pozornost – Kdy naposledy jste své dívce přinesli květinu jen tak, nebo ji vzali na romantický výlet? Uklízení vašich ponožek a sledování televize není zrovna tím, co čem vždy toužila.

Chce častější sex – Ačkoliv se tvrdí, že muži jsou ti, kteří neustále potřebují sex, nenechte se mýlit. Žena bez něžných doteků také dlouho nevydrží a je pouze na vás, s kým to bude.

Vidí lepší budoucnost s někým jiným – Dalším častým důvodem, proč dívky podvádí své partnery je to,  že si myslí, že s vámi nemají žádnou budoucnost. Dokažte jí pravý opak, ať nemá potřebu uvažovat o změně partnera.

Zamilovala se – Nejhorší variantou je to, že se vaše přítelkyně zamilovala do někoho jiného. V tu chvíli už vám nepomůže žádná květina, ani výlet.

Zdroj: psypost.org, glamour.com

Ruská seznamka nikdy neomrzí

Články, které by tě mohly zajímat