Právě vysíláme

5 technických vychytávek, které vám neskutečně usnadní život

9. října 2017 12:05
5 technických vychytávek, které vám neskutečně usnadní život

Přinášíme vám tipy na věci každodenní potřeby, které vám skvěle usnadní život. Uvidíte, že jakmile je jednou vyzkoušíte, nebude je už chtít dát z ruky.

Sledovací zařízení
Taky pořád ztrácíte klíče od auta nebo hledáte peněženku? Přidělejte si na ně sledovací zařízení a už nikdy nebudete  bloumat po bytě a bezradně otvírat skříně a šuplíky. Sledovací zařízení snadno připojíte pomocí Bluetooth k vašemu chytrému telefonu a bude tak mít neustále přehled o tom, kde se vaše cennosti nachází. Telefonem tracker jednoduše prozvoníte a ten vás pak hlasitým zvukem k zapomenuté věci navede.

Bezdrátová nabíječka
Upřímně, bezdrátová nabíječka není OPRAVDU bezdrátová – sama o sobě energii nevyrobí, takže ji někam do zdi budete muset připojit. K nabití telefonu vám už ale pak stačí jednoduše ho na nabíječku položit. Zbavíte se dalšího kabelu a nutnosti neustále telefon připojovat a odpojovat. A taky – už žádné rozdrbané konce nabíjecích kabelů, které hrozí každou chvíli začít probíjet!
 

Multi nástroj Leatherman
Jestli nejste vyloženě kutil, takováhle multi hračička vám ušetří spoustu místa i starostí. Všechno základní nářadí tu najdete hezky pohromadě a v úhledném balení.

Klíčenka s konektorem

Tenhle vtipný vynález vám umožní nabíjet kdykoli a kdekoli. Stačí přidělat si kroužek s USB konektorem třeba ke klíčům a je to. Je to malé, skladné a konektor je vyroben z odolného kovu, který se jen tak nepoškrábe.

Čtečka elektronických knih

Jasně, nic nevynahradí pocit sednout si večer do křesla a otevřít si opravdovou knížku. Někdy s sebou člověk ale nechce tahat těžkou bichli a pak určitě ocení možnost sbalit si jen lehkou čtečku, kam si navíc může stáhnout stovky knih. Poslední modely jsou už vážně vychytané: nabíjet je stačí jednou za pár týdnů, písmo je ve vysokém rozlišení a podsvícení vám dovoluje číst bez námahy, i když světlo venku není ideální.

Galerie: Staré vynálezy, které ještě čekají na svou slávu

 

Články, které by tě mohly zajímat