Právě vysíláme

A je to venku! Zprávařka Ranní show KATKA ŘÍHOVÁ chodí se známým kolegou, moderátorem Evropy 2!

20. června 2018 14:31
A je to venku! Zprávařka Ranní show KATKA ŘÍHOVÁ chodí se známým kolegou, moderátorem Evropy 2!

„Jiskřilo to mezi námi už delší dobu,“ přiznala se nám Katka. „Ale dohromady jsme se dali až před pár měsíci. Denně jsme se potkávali v rádiu a zjistili jsme, že máme stejný pohled na svět a smysl pro humor. A z velké kolegiální náklonnosti se vyklubala láska.“

„Snažili jsme se to tutlat před mojí mámou, protože mi pořád dohazuje nějaký holky z vesnice. Po tom, co to ale Leoš kolegiálně propálil dneska ve vysílání, už to nemá cenu,“ přiznal Tomáš Zástěra.

Dnes totiž přijala pozvání do VIP kola soutěže Poraz Mareše právě Tomášova máma, které její syn v rámci své Odpolední show s kolegyní Koko pravidelně volá.

ČTĚTE TAKÉ: LEOŠ MAREŠ zveřejnil nový videoklip k písni SLIB. A je to ještě větší doják, než původně

Tomáš jako hodný kluk a správný syn mámu přišel podpořit a Katka jako zprávařka Ranní show ve studiu přirozeně nemohla chybět. „Před zraky“ posluchačů tak došlo nejen k odhalení jejich vztahu, ale zároveň k prvnímu setkání Katky s potencionální tchyní.

Klíčová otázka: „A nejsi těhotná, Kačenko?,“ na sebe nenechala dlouho čekat, ale stejně jako ve vysílání, tak i později nám na ni Katka reagovala velmi jednoznačně: „Těhotná opravdu nejsem!“

Na adresu Tomášovy mámy Káťa uvedla, že je vidět, že maminka syna dobře vychovala, že je v mnoha ohledech pořádkumilovnější než ona sama a že doufá, že budou mít dobré vztahy.

Když se nový žhavý pár Evropy 2 zrovna neprochází po památkách Říma, nejraději sjíždí oblíbené seriály a zkrátka si užívá jeden druhého. Moc jim to přejeme. Vypadají skvěle, že?

7 náznaků, že randíte s příšerným mamánkem

Články, které by tě mohly zajímat