Právě vysíláme

A sakra, léto! Jak na poslední chvíli zachránit postavu do plavek!

1. května 2017 9:00
A sakra, léto! Jak na poslední chvíli zachránit postavu do plavek!

Smířil jsi se s tím, že se letos budeš vyhýbat koupališti jak čert kříži nebo s tím hodláš ještě něco udělat?! Pokud volíš druhou variantu, tak čti dál. Hoši z Czech Virus naštěstí ví, jak na to! Stačí se držet osvědčených tipů, rad a vychytávek. Pokud jsi se celou zimu válel doma na gauči nebo vysedával po kavárnách, […]

Smířil jsi se s tím, že se letos budeš vyhýbat koupališti jak čert kříži nebo s tím hodláš ještě něco udělat?! Pokud volíš druhou variantu, tak čti dál. Hoši z Czech Virus naštěstí ví, jak na to! Stačí se držet osvědčených tipů, rad a vychytávek.

Pokud jsi se celou zimu válel doma na gauči nebo vysedával po kavárnách, tak budeš potřebovat nespíš něco zhubnout. Tvoje snaha se pak bude skládat zejména ze 4 oblastí: hydratace, strava, pohyb a suplementace.

Hydratace

Při snaze zhubnout je velmi důležité dodržovat pitný režim a to alespoň 3 litry vody denně. Vyhni se limonádám, džusům, alkoholu a obecně nápojům s obsahem cukru. Nejlepší je stará dobrá voda. Tu si můžeš osvěžit citrónem případně doplnit zeleným čajem. „Voda tvoří veškeré biochemické reakce v lidském těle, proto je vhodné příjem nepodceňovat“, radí výživový specialista Pavel Beran.

Nehladovět

Je třeba snížit kalorický příjem, to ale v žádném případě neznamená hladovět! Vybírej pečlivě co jíš. Ideální jsou jídla s vyšším obsahem bílkovin a s nízkou hodnotou jednoduchých cukrů. Přestaň se cpát rohlíky a jiným bílým pečivem a jako přílohy zařaď vařené brambory, batáty, rýži a dostatek zeleniny bohaté na vlákninu. V případě, že nedokážeš přijmout dostatečné množství bílkovin ze stravy, lze využít proteinových přípravků. Mrkni na eshop www.czechvirus.cz. Český výrobce, vše pouze z kvalitních surovin.

Cvičení nemusí být nuda

Většina lidí si hubnutí spojuje s nekonečným běháním na páse a opakováním nezáživných kardio-cvičení. Prolož svůj tréning silovými nebo silově-vytrvalostními cviky, kterými nabouráš stereotyp a cvičení se pro tebe stane i zábavou. Po dlouhém dni v práci ti k motivaci může pomoci třeba kofein nebo synephrine od Czech Virus.

Doplňky stravy

Ruku na srdce – jen málokdo má čas si na každý den poctivě vařit vyvážený a pestrý jídelníček. Tvému tělu pak mohou chybět některé důležité látky a vitamíny, které je vhodné doplnit doplňky stravy. V rámci redukce hmotnosti by se ti mohl hodit spalovač tuku – vždy ale raději vol přírodní produkty, které jsou naprosto bezpečné.

Pokud jsi došel až sem, tak jednak umíš nejspíš číst a jednak to se svou postavou asi myslíš vážně 🙂

Tak hlavně nepolevuj, ať je v létě na koupáku co ukazovat!

Czech Virus – výrobce potravinových doplňků pro sportovce. Nech se inspirovat úspěchem! www.czechvirus.cz

 

Články, které by tě mohly zajímat