Právě vysíláme

Američany lákají Rusky na TINDERU! Může za to prý MISTROVSTVÍ SVĚTA VE FOTBALE

24. června 2018 9:10
Američany lákají Rusky na TINDERU! Může za to prý MISTROVSTVÍ SVĚTA VE FOTBALE

Světový šampionát se letos koná bez účasti Spojených států. Mladí Američané se ale nenechali odradit. Jsou totiž nejpočetnější národností, která balí při šampionátu Rusky na seznamovací síti Tinder!

Vyřazení z kvalifikace na Mistrovství světa ve fotbale se ve Spojených státech neslo těžce. Svojí nespokojenost netajili hlavně mladí Američané, kteří se očividně těšili na ruskou kulturu a na příležitost se seznámit s ruskými děvčaty. Naštěstí mají Američané kliku. Na seznamovací aplikaci Tinder si totiž uživatelé můžou změnit působiště, a tak můžou psát i lidem v jiných zemích. Výzkum časopisu Maxim potvrdil, že Američané této výhody využívají hlavně během Mistrovství světa!

ČTĚTE TAKÉ: Ruský BURGER KING šokoval birazní kampaní! Co nabídl ženám za otěhotnění s fotbalistou?

Američan Christian Pulisic věší hlavu poté, co se jeho tým na MS nekvalifikoval

 

Spojené státy byly nejpočetnější národností, ze které si uživatelé Tinderu od začátku šampionátu změnili působiště na Rusko. Následovalo Spojené království, Německo a Španělsko. Česko se na seznamu neumístilo. Ruské ženy jsou již dlouho považovány za jedny z nejkrásnějších na světě. Škoda, že Američany možnost potkat ruskou kulturu na vlastní kůži během šampionátu nepomohlo k lepším výkonům!

Zdroj: Maxim, Tinder, Forbes

Nejnovější ilustrace umělce, který kreslí o životě v páru

Články, které by tě mohly zajímat