Právě vysíláme

Anastázii označují jako novou nejkrásnější holčičku na světě. Na Instagramu ji sleduje přes půl milionu lidí!

6. prosince 2017 15:10
Anastázii označují jako novou nejkrásnější holčičku na světě. Na Instagramu ji sleduje přes půl milionu lidí!

Má tmavé vlasy, blankytně modré oči a je jí pouhých šest let. Podle mnohých je to však ta nejkrásnější a nejroztomilejší holčička na světě.

Dívenka jménem Anastázia Knyazeva pochází z Ruska a už v tak nízkém věku má zástupy fanoušků, kteří obdivují její panenkovský vzhled. Na Instagramu má holčička více než neuvěřitelných 500 000 sledujících a právě díky slávě na této sociální síti se Anastazia stala dětskou modelkou, která fotí pro významné ruské značky. Podle mnohých děvčátko svou krásou překonalo i dnes již 16letou Thylane Blondeauov – nejmladší modelku francouzského časopisu Vogue, která se na stránky magazínu dostala v pouhých šesti letech.

Obzvlášť fanoušci z Ruska předpovídají holčičce velkou budoucnost a jsou náležitě hrdí na to, že tahle nádherná dívenka je právě jejich rodačka. Na internetu se dokonce objevují zvěsti o tom, že by Anastazia mohla v dospělosti přebrat štafetu po slavné modelce Irině Shayk a stát se tak další ruskou hvězdou na poli modelingu.

Podívejte se na fotografie malé Anastazie v naší galerii. Souhlasíte s tím, že je to opravdu nejrozkošnější dívenka na světě?

 

Zdroj: iPrima

Káčin zápisník: Kdo maže (přátele z Facebooku), ten jede!

Články, které by tě mohly zajímat