Právě vysíláme

ANGELINA JOLIE obvinila BRADA PITTA z dost závažné věci. Slavný herec zuří!

10. srpna 2018 14:10
ANGELINA JOLIE obvinila BRADA PITTA z dost závažné věci. Slavný herec zuří!

Když Brat Pitt a Angelina Jolie oznámili rozvod, celý svět zůstal v šoku. Tohle manželství totiž patřilo v Hollywoodu k těm nejstabilnějším.

Rozchod tohoto slavného páru neproběhl zrovna hladce. Pár se nerozloučil v dobrém a převážně Angelina nemluvila o Bradovi vůbec dobře. Svého manžela nařkla z alkoholismu a ze špatné výchovy jejich dětí Maddoxe (16), Paxe (14), Zahary (13), Shiloh (12) a desetiletých dvojčat Vivienne a Knoxe.

Nyní se na veřejnost dostala další nemilá zpráva. Americká média tvrdí, že mají k dispozici soudní spisy, ve kterých si Angelina stěžuje, že Brad na své ratolesti platí málo peněz a požaduje, aby byla stanovena přesná částka, kterou bude hollywoodský herec každý měsíc posílat. „Má povinnost přispívat na děti. A v současné době není jeho podpora adekvátní,“ píše se prý ve stížnosti, která byla předložena soudu.

ČTĚTE TAKÉ: BRAD PITT vždy vypadá jako žena, s kterou zrovna chodí! Tato vtipná GALERIE vám to dokáže!

Samotného Pitta se prý celá záležitost velmi dotýká. Herec je údajně požadavkem své stále ještě manželky dotčen, protože podle něj platí na své děti víc než dost.

Zdroj: TMZ, Harpers Bazaar

Pecka! Brad Pitt a Jennifer Aniston spolu natočí film?!

Články, které by tě mohly zajímat