Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ARIANA GRANDE – Focus

16. prosince 2015 19:15
Novinka Evropy 2: ARIANA GRANDE – Focus

Americká zpěvačka Ariana Grande se rozhodla svým fanouškům předčasně nadělit na Vánoce. Do hudebního světa vypustila pilotní singl ze své nadcházející desky „Dangerous Woman“. Na písni „Focus“ pracovali společně se zpěvačkou také Savan Kotecha či Peter Svensson, kteří jsou podepsaní pod nejednou úspěšnou peckou. O produkci se postaral Max Martin, jehož netřeba blíže představovat. Přestože […]

Americká zpěvačka Ariana Grande se rozhodla svým fanouškům předčasně nadělit na Vánoce. Do hudebního světa vypustila pilotní singl ze své nadcházející desky „Dangerous Woman“. Na písni „Focus“ pracovali společně se zpěvačkou také Savan Kotecha či Peter Svensson, kteří jsou podepsaní pod nejednou úspěšnou peckou. O produkci se postaral Max Martin, jehož netřeba blíže představovat. Přestože kritici songu vyčítají přílišnou podobnost s jejím dřívějším hitem „Problem“, fanoušky skladba evidentně baví.

Režie videa se ujala Hannah Lux Davis, která s Arianou spolupracovala už na videích pro singly „Love Me Harder“ nebo „Bang Bang“. Zpěvačka se objevuje v kruhu, který má připomínat oko kamery nebo fotoaparátu. To je totiž jeden z možných výkladů názvu „Focus“. Nové album by mělo vyjít již v příštím roce.

Články, které by tě mohly zajímat