Právě vysíláme

Barevné šílenství už za pár dní na THE COLOR RUN™

1. června 2017 7:10
Barevné šílenství už za pár dní na THE COLOR RUN™

Tzv. „už za pár“ se běžci i neběžci sejdou na dalším ročníku originálního barevného běhu The Color Run™. Ten se uskuteční 3. června od 14.00 v Praze na Výstavišti v Holešovicích. A kdo se na vás těší? Např. filmový režisér Jakub Kohák, modelka Andrea Verešová, herečka Anna Fialová nebo tanečnice Angeé Svobodová. Vystoupí zpěvačka Debbi a MARQET s moderátorkou Markétou Ježkovou.

A pokud se teprve chystáte registrovat, můžete navíc udělat dobrou věc – stačí využít slevový kód POMAHAME, který vám nabídne slevu 100 Kč z registrace, ale zároveň pošle příspěvek 100 Kč nadačnímu fondu Andrey Verešové.

A jak jsou na tom s během naši účastníci?

Tanečnice Angee Svobodová, známá z pořadu Tvoje tvář má známý hlas, nejvíc uběhla okolo 7 km, dle jejích slov to není moc, ale na běh The Color Run je připravená. „Snažím se pravidelně běhat, ale letos to bude poprvé, co se účastním The Color Runu, těším se na tu atmosféru a že si společně s partou kamarádů užijeme velkou srandu, až těchto 5 km poběžíme,“ svěřuje se. A jaká je její nejoblíbenější barva? „Rozhodně modrá,” říká, ale i fialová s oranžovou jí podle nás sluší.

V  oblaku barev oblíbené modré se Angee nejspíše potká s moderátorkou Markétou Ježkovou. Ta nejvíce uběhla v rámci jednoho závodu asi 8 kilometrů. „Nejčastěji dobíhám tramvaj, ale ráda se proběhnu i v rámci tréninku,“ přiznává. Letošní The Color Run je i její premiérou a na co se nejvíce těší? „Na záplavu barev, dobré nálady a skvělé hudby, o tom to přeci je!“

 

Takovou na The Color Run sice nenajdete, ale v záplavě různých barev si všelijaké odstíny rozhodně užijete.

The Color Run 2017

Kdy: sobota 3. června 14.00

Kde: Výstaviště Holešovice

Za kolik: 690 Kč

Více informací na www.thecolorrun.cz nebo http://www.facebook.com/thecolorrunCR.

Články, které by tě mohly zajímat