Právě vysíláme

BASTILLE odhalili nový videoklip a musíme uznat, že je to naprostá BOMBA!

27. května 2018 7:55
BASTILLE odhalili nový videoklip a musíme uznat, že je to naprostá BOMBA!

Britská indie-rocková formace Bastille, která před nedávnem vydala svůj nový singl Quarter Past Midnight, k němu přidává i luxusní videoklip. Singl pochází z připravovaného třetího alba, které zatím nemá termín vydání, ani název.

Quarter Past Midnight je únikovou hymnou, jejíž zlomené beaty a bubnové výplně jsou inspirované taneční hudbou devadesátých let. Nepřeslechnutelný euforický náboj, který chytí snad každého, je typickým znakem Bastille.

„Píseň se snaží zachytit moment, kdy se zabouchnou dveře klubu. Někdo půjde domů a pro někoho je to jenom začátek něčeho dalšího. Sedíte v autě, křižujete město. Chtěl jsem zachytit ten pocit vzrušení. Je mnohem lehčí unikat v noci. Otevřou se místa, která jsou běžně zavřená a místa, která má člověk spojená s realitou, v noci neexistují. Noc je paralelní vesmír a lidé jsou nastavení jinak,” přibližuje skladbu frontman Dan Smith.

ČTĚTE TAKÉ: ALOE BLACC a jeho fenomenální videoklip k singlu Brooklyn In The Summer! To prostě musíš vidět!

Před pěti lety Bastille debutovali albem Bad Blood, které se stalo třikrát platinovým. Z této desky také pochází jejich nejznámější hit Pompeii, který se proslavil po celém světě. Kapela má za sebou přes 500 koncertů na šesti kontinentech, na svém kontě má přes 15 milionů prodaných singlů, 6 milionů prodaných kopií alb, přes 3,3 miliardy streamů, BRIT Award a nominaci na Grammy.

 

Zdroj: Universal Music Czech Republic, YouTube

Angelina Angelic hledá přítele! Co dalšího nám prozradila nádherná burleska?

Články, které by tě mohly zajímat