Právě vysíláme

Bláznivá jména dětí celebrit! Která jsou nejšílenější?

7. února 2018 15:10
Bláznivá jména dětí celebrit! Která jsou nejšílenější?

Děti si svá jména nesou celý život. Rodiče by tak měli být s jejich výběrem velmi opatrní. Mnoho slavných hvězd na to ale nedbá a pro své potomky vybírá jména co nejméně tradiční.

Některé celebrity si zřejmě myslí, že na klasické křestní jméno je jejich dítě až moc výjimečné. Vyberou proto hodně atypické jméno, které je podle nich to „nej“. My jsme pro vás vybrali ty nejpodivnější.

Kim Kardashian porodila náhradní matka v lednu holčičku. Televizní hvězdičku pak nenapadlo nic lepšího než pojmenovat dítě Chicago. A u Kim ještě zůstaneme, jelikož zvláštní jména má očividně v oblibě. Její nejstarší dcera se jmenuje North (Sever) a syn Saint (Svatý). Neobvyklá jména však nejsou v rodině slavných sester žádnou výjimkou. Kylie Jenner, nejmladší z klanu, přivedla na svět 1. února také holčičku, které bude říkat Stormi (Bouře).

Při výběru jména se celebrity inspirují opravdu vším. Počasím, květinami, ročním obdobím, a dokonce i názvy států. Popová diva Christina Aguilera neváhala svou dceru pojmenovat Summer Rain (Letní déšť). Herečka Halle Berry synovi říká Egypt a Nicole Kidman má doma malou Sunday Rose (Nedělní růže).

Na svém dítěti se vyřádil i herec Nicolas Cage. Jelikož je to velký milovník komiksů, rozhodl se svého syna pojmenovat Kal-el, což je Supermanovo jméno z domovské planety Krypton.

Pokud už teď tyto děti litujete, věřte, že na tom mohly být ještě hůř. Co má například říkat taková dcera kuchaře Jamieho Olivera, kterou rodiče pojmenovali Petal Blossom Rainbow, což je ve skutečnosti název poníka z edice hraček pro děti My Little Pony.

Zdroj: kidspot.com

10 celebrit, kterým manželství vydrželo jen pár dní

 

Články, které by tě mohly zajímat