Právě vysíláme

Blogerka a bloger roku! Hlasuj pro svého oblíbence

3. listopadu 2016 13:55
Blogerka a bloger roku! Hlasuj pro svého oblíbence

Hlasování v novém ročníku Blogerky a Blogera roku, Czech Blog Awards 2016, je právě v plném proudu. Máme za sebou několik dní od zahájení hlasování a opět padají rekordní čísla. Už jsi hlasoval/a pro svého oblíbence?

I Tvůj hlas může rozhodnout
Čtenáři a diváci svým hlasováním potvrzují opravdovou podporu oblíbené blogerce a blogerovi, jelikož hlasovací proces není jen o kliknutí na tlačítko hlasuj. „Ne vždy platí, že počet followerů je rovný podpoře, čtenář, divák, má možnost vybrat si ze stovek blogerek a desítek blogerů a hlas má jen jeden, dá ho tomu, koho má opravdu nejraději,“ říká Michaela Derynková, organizátorka Czech Blog Awards.

Pro Blogerku roku můžeš hlasovat v kategoriích Beauty, Fashion, Life, Food, Video a Objev roku na stránkách www.BlogerkaRoku.cz. Mezi muži se vybírá ve dvou kategoriích – Bloger roku a Video bloger roku, a to prostřednictvím stránek www.BlogerRoku.cz. Tak neváhej a pošli svůj hlas nejoblíbenější blogerce a blogerovi. I tvůj hlas může rozhodnout!

Neopakovatelný večer! Ewa Farna, Marek Ztracený i Leoš Mareš
Zajímá tě, jak toto výjimečné blogové klání dopadne? Pak si nenech ujít samotné vyvrcholení ankety – finálový galavečer Czech Blog Awards 2016, který se uskuteční 23. listopadu v pražském Hudebním divadle v Karlíně. Čeká tě jedinečná podívaná: vyhlášení vítězů, setkání se známými osobnostmi a samozřejmě s tvými oblíbenci!

Vstupenky na finálový večer jsou k dostání na stránkách Hudebního divadla Karlín www.hdk.cz. Zažijte tento jedinečný večer s námi.

A jak to vypadalo na finálovém večeru ročníku 2015? Atmosféra byla neskutečná… Podívejte se – VIDEO ZDE.

 

Články, které by tě mohly zajímat