Právě vysíláme

Buď jako Kenny! Nastartuj svůj sen

29. května 2017 8:01
Buď jako Kenny! Nastartuj svůj sen

Petr Kenny Burian si splnil svůj sen. Opravuje staré motorky a jak říká: dělá to, co ho fakt baví. Na jeho dílnu, která je dneska už pojem, mu půjčili lidi na Zonky. Splň si i ty svůj sen a hraj se Zonky.cz a Evropou 2 o sto tisíc korun. Když začal podnikat, lidi mu říkali, […]

Petr Kenny Burian si splnil svůj sen. Opravuje staré motorky a jak říká: dělá to, co ho fakt baví. Na jeho dílnu, která je dneska už pojem, mu půjčili lidi na Zonky. Splň si i ty svůj sen a hraj se Zonky.cz a Evropou 2 o sto tisíc korun.

Když začal podnikat, lidi mu říkali, že se zbláznil a že ho motorky neuživí. Petr Kenny Burian ale svému snu věřil, nevzdal to a dneska je jeho dílna MotoKenny v Brně pojem. Práce má nad hlavu a o živobytí se bát nemusí.

Jasně, že na začátku potřeboval trochu pomoc. Na renovaci dílny a novou lakovnu si proto půjčil od lidí na Zonky.cz. Místo nevýhodné půjčky u banky se na něj složili lidi, kteří jeho snu věřili a chtěli ho podpořit. Půjčili mu 300 tisíc korun s úrokem 3,99 procenta.

Celé to bylo rychlejší a levnější, než kdyby šel do banky. Svoje splátky posílá jednoduše do Zonky, které je pak přeposílá lidem, kteří Kennymu půjčili. Výhoda je, že na tom vydělávají obě strany – jedni dostanou levnější půjčku než v bance, druzí vydělají víc, než kdyby peníze nechali ležet na spořícím účtu.

Máš i ty sen, který chceš rozjet, ale chybí ti zrovna peníze? Zonky.cz a Evropa 2 ti s ním pomůžou. Stačí se přihlásit do soutěže a vyhrát 100 000 Kč. Napiš nám svůj krátký příběh na téma Nastartuj svůj sen a napiš, na co peníze potřebuješ. K příběhu připoj svou fotografii nebo video vzkaz. Pak už záleží jenom na tom, kolik hlasů tvůj příběh dostane. Pro více informací koukni na www.evropa2.cz.

Články, které by tě mohly zajímat