Právě vysíláme

Čechům dali pokutu kvůli fotce v boratkách. Samotný Sacha Cohen je na oplátku pozval na pivo a částku zaplatil

18. ledna 2018 14:10
Čechům dali pokutu kvůli fotce v boratkách. Samotný Sacha Cohen je na oplátku pozval na pivo a částku zaplatil

Sacha Baron Cohen se proslavil svou rolí Borata, kde na sebe vzal ony zelené ikonické plavky. Takzvané „boratky“ si před pár měsíci oblékla i partička kluků z Čech a vyfotila se v nich v kazašské Astaně.  Partička turistů v titěrných plavkách se však nezamlouvala tamní policii, která klukům napařila pokutu.

Když se o tom Cohen dozvěděl, okamžitě se s Čechy zkontaktoval a chtěl jim na pokutu poslat peníze. To kluci nejdříve odmítli. Pak se ale rozhodli, že částku přijmou a darují na charitu. S Cohenem si ale zároveň domluvili i sraz, který proběhl nyní v Londýně.

Setkání to bylo vážně veselé. Češi na sociálních sítích uvedli, že Cohen je velký sympaťák a dokonce od něj dostali i pár dárečků. Parta v čele se slavným komikem zašla i do hospody na pivo a pokecala o životě. Společně se pak v boratkách vyfotografovali před kazašskou ambasádou v Londýně, aby tak Kazachstán ještě trošku vyprovokovali.

Snímek Čechů posléze sdílel na Facebooku i samotný Cohen. „Našel jsem je. Děkuju svým českým kámošům, že jsem si s nimi mohl dát pivo,“připsal k fotografii, která má v tuto chvíli už přes 3 tisíce lajků.

 

Zdroj: Facebook, Refresher

Byla muž, teď je na obálce Playboye

Články, které by tě mohly zajímat