Právě vysíláme

ČESKO-SLOVENSKÁ SUPERSTAR

17. února 2011 23:24
ČESKO-SLOVENSKÁ SUPERSTAR

Start již tuto neděli

Rok 2011 se nemůže obejít bez nejlepší pěvecké show!

Druhá řada celosvětově nejúspěšnější pěvecké show Česko Slovenská SuperStar odstartuje již tuto neděli na obrazovkách TV Nova a TV Markíza!

Již tuto neděli 20. února budeme svědky startu druhé řady nejúspěšnějšího pěveckého projektu všech dob, který si získal miliony fanoušků po celém světě – druhá řada ČeskoSlovenské SuperStar je tady! Několik týdnů bude diváky u obrazovek opět provázet zpěv adeptů, kteří touží změnit svůj život, stát se další mezinárodní hvězdou, stát se vítězem Česko Slovenské SuperStar!

Pěvecké výkony soutěžících budou během castingových kol hodnotit členové hvězdné poroty Gábina Osvaldová, Helena Zeťová, Paľo Habera a Rytmus. Následovat budou kola semifinálová a finálová, v nichž budou o osudu pěveckých talentů rozhodovat výhradně diváci prostřednictvím svých sms hlasů.

Hned v úvodní nedělní epizodě si představíme členy hvězdné poroty a vyslechneme jejich „cvičnou“ ochutnávku vtipných výroků a hodnocení. Rovněž se seznámíme se systémem hlasování. V pondělní epizodě pak uvidíme, jak probíhaly pražský a bratislavský casting, během nichž talentovaní zpěváci a zpěvačky zkoušeli své pěvecké štěstí. Uvidíme také nejstaršího a nejmladšího účastníka castingů, řadu speciálních vystoupení před porotou, aspiranty do Hvězdné pěchoty, ale i skvělé nové talenty.

Ani v letošní řadě nebude chybět skvěle sehrané moderátorské duo – nejoblíbenější moderátor v zemi, vtipný, pohotový a profesionální Leoš Mareš, a jeho neméně vtipná, pohotová a profesionální moderátorská kolegyně Tina.

Vítěze druhé řady Česko Slovenské SuperStar, která na obrazovkách TV Nova a TV Markíza startuje již tuto neděli, čeká kromě titulu vítěz Česko Slovenské SuperStar také kontrakt v hodnotě 100 000 eur!

Již tuto naděli 20. února 2011 od 20 hodin na TV Nova

Více na stránkách SuperStar a na Facebookovém profilu soutěže

Články, které by tě mohly zajímat