Právě vysíláme

Charismatická LENNY, jež svým chraplákem okouzlila Itálii, představuje další ze svých jedinečných skladeb!

20. února 2017 16:10
Charismatická LENNY, jež svým chraplákem okouzlila Itálii, představuje další ze svých jedinečných skladeb!

„Stranger (In This World)“ je pro všechny, kteří se nebojí jít proti zavedeným pravidlům společnosti.

Už za pár dní se neobyčejně talentovaná Lenny vrátí se svým Hearts Tour na koncertní pódia. Ještě předtím posílá do českého éteru emocemi nabitý singl Stranger (In This World), jenž je věnovaný všem mladým lidem, kteří se rozhodli jít proti proudu.  Autorská skladba z debutové desky Hearts zazní už 3. března v Karlových Varech, kde stejnojmenné turné Lenny odstartuje. Poté se představí v dalších devíti českých městech. Lístky jsou k dostání v síti TicketPortál.

„Písnička Stranger (In This World) je o mladých lidech s potenciálem, kteří se ale rozhodli revoltovat proti společnosti a žít nekonvenčním životem zcela mimo ni. Inspirací mi byl dokument Vans – Off The Wall,“ vysvětluje Lenny.

Nadaná písničkářka zažívá jedno z nejúspěšnějších období svého muzikantského života. Její skladba Hell.o se již několik týdnů drží na předních příčkách v nejposlouchanějších italských rádiích  (Top 10 na italském oficiálním rádiovém žebřičku)  a stejně tak klip Hell.o se v Itálii stal nejhranějším zahraničním videoklipem. Není pochyb o tom, že Itálům pověstný chraplák Lenny učaroval. Minulý týden naživo vystoupila v jedné z nejoblíbenějších a nejsledovanějších italských talk show Che Tempo Che Fa, kde se v minulosti objevili např. Adele či U2.

Už za pár dní se Lenny se svoji kapelou a hosty představí také v České republice.  Těchto 10 zastávek bude pro letošek jedinou příležitostí zažít samostatnou koncertní show Lenny, jež rozhodně stojí za vidění. Návštěvníci jejích vystoupení se shodují v tom, že koncerty Lenny jsou víc než jen hudba.  Je to umělecký zážitek.

Hlasuj pro Lenny v Hudebních cenách Evropy 2 za rok 2016!

Hudebním hostem Hearts Tour 2017 bude talentovaný mladý písničkář Jakub Ondra a v Brně se jako speciální představí host Paulie Garand, se kterým Lenny nazpívala duet Hladina.

HEARTS TOUR 2017

3.3.2017 KARLOVY VARY  – LD STARÁ ROLE

8.3.2017 BRNO  – KLUB RADOST

9.3.2017 HRANICE NA MORAVĚ – SOKOLOVNA HRANICE

10.3.2017 ZLÍN  – MASTERS OF ROCK CAFÉ

11.3.2017 VELKÉ MEZIŘÍČÍ – KLUB JUPITER

16.3.2017 KLADNO – DK KLADNO

17.3.2017 PARDUBICE – KLUB ABC PARDUBICE

18.3.2017 LIBEREC – KD LIDOVÉ SADY

22.3.2017 KLATOVY – KD KLATOVY

25.3.2017 TÁBOR – KLUB MILENIUM

Vstupenky pořídíte v síti TicketPortal zde: bit.ly/heartstour2017

Články, které by tě mohly zajímat