Právě vysíláme

CHARLIE PUTH vydal album s hity Attention a How Long

20. května 2018 11:10
CHARLIE PUTH vydal album s hity Attention a How Long

Širší veřejnost talentovaného hudebníka poprvé zaregistrovala jako jednoho z protagonistů hitu See You Again.

Písnička, kterou Charlie napsal, uváděla sedmé pokračování série Rychle a zběsile. Klip fungoval jako rozloučení s hercem Paulem Walkerem, jenž v průběhu natáčení filmu tragicky zahynul, a dodnes nasbíral více než tři a půl miliardy zhlédnutí na YouTube.

Zpěvák se se songem hned třikrát ucházel o Grammy a byť mu vítězství v jednotlivých kategoriích utekla, nominace ho definitivně katapultovaly mezi americkou hudební elitu. Následovaly hity Marvin Gaye, We Don’t Talk Anymore a Dangerously, které stvrdily jeho pozici žádaného zpěváka i uznávaného autora.

ČTĚTE TAKÉ: Tak to je nejvíc! DEADPOOL se omlouvá DAVIDU BECKHAMOVI! Mrkej na video

 

A že úspěch nebyl náhodný, dokázal Charlie prvními dvěma singly nového projektu. Desku Voicenotes předznamenaly písně Attention a How Long, s oběma se dostal na vrcholky hitparád v mnoha zemích světa včetně Čech a Slovenska. Všechny skladby z alba si napsal a produkoval sám, v tomto ohledu by mezi mladými, čistokrevně popovými interprety, hledal těžko srovnání. Nejnověji kolekci Voicenotes propaguje singlem Done For Me, v němž mu dělá partnerku zpěvačka Kehlani.

5 demo verzí písniček, které předcházely slavným hitům: Jak zněl původně Thriller od Michaela Jacksona?

Články, které by tě mohly zajímat