Právě vysíláme

CHARLIE SHEEN čelí drsnému obvinění. Slavný herec si prý objednal vraždu!

10. února 2018 9:10
CHARLIE SHEEN čelí drsnému obvinění. Slavný herec si prý objednal vraždu!

Tak tohle je vážně dost závažné obvinění! Bývalý kamarád Charlieho Sheena tvrdí, že si slavný herec objednal vraždu svého asistenta.

Lenny Dykstra v rozhovoru pro magazín The Hollywood Reporter uvedl, že Sheen si objednal vraždu svého bývalého asistenta Ricka Calamara, který byl v roce 2012 nalezen mrtvý v hotelovém pokoji a lékaři oznámili, že zemřel na předávkování fentanylem, nebezpečnou drogou. Také doplnili, že Calamaro již delší dobu trpěl depresemi a na obranu před nimi bral více léků najednou.

Podle Dykstra se však Sheen chtěl svého asistenta zbavit, protože se údajně chystal napsat knihu o tom, jak bláznivý život hvězda seriálu Dva a půl chlapa žila.

V rozhovoru Lenny Dykstra rovněž uvedl, co ho k tak závažnému obvinění vede. Podle něj se mu vlastně Sheen k činu nepřímo přiznal. Když se ho prý Lenny zeptal, co se s Rickem Calamarou stalo, herec mu odpověděl takto: „Myslíš mrtvého Ricka? Co se stalo je, že mě ten sr*č zkoušel vydírat. Chtěl po mně 5 melounů. Tak jsem ho nechal poslat k ledu.“

Charlie Sheen se k celé situaci doposud nevyjádřil. Jeho právník však toto nařčení rázně odmítl a tvrdí, že Dykstra nemá absolutně žádné důkazy.

Zdroj: Globalnews.ca, The Hollywood Reporter

 

Hvězda Stmívání vyrábí úchvatné šperky ze starých počítačů

Články, které by tě mohly zajímat