Právě vysíláme

Chlapec musel jít do školy 4 kilometry pěšky v šíleném mrazu. Až uvidíš, v jakém dorazil stavu, bude ti ho nesmírně líto!

14. ledna 2018 16:10
Chlapec musel jít do školy 4 kilometry pěšky v šíleném mrazu. Až uvidíš, v jakém dorazil stavu, bude ti ho nesmírně líto!

Zatímco většina dětí nemá školu příliš v lásce a hledá všemožné důvody k tomu, se jí vyhnout. Osmiletý čínský chlapec ušel 4 kilometry v šíleném mrazu, jen aby do školy dorazil včas.

V chlapcově škole právě probíhaly závěrečné zkoušky a bylo nutné, aby děti v ten den ve škole byly. I malý školáček věděl, že nemůže chybět, a proto se do školy vydal i v opravdu špatném počasí. Ten den zasáhly provincii Yunnan velké mrazy a rtuť teploměru klesla hluboko pod bod mrazu. Chlapečkův domov je navíc od školy vzdálen přes 4 kilometry, a tak nebohé dítě čekala daleká cesta pěšky, protože jeho rodina je velmi chudá a auto si rozhodně nemůže dovolit.

Když školák dorazil ten den do školy, jeho učitel zůstal v šoku. Chlapeček oblečený jen v tenoučké bundě přišel do třídy s lehkými omrzlinami a na vlasech měl kusy ledu. Učitel naprosto zmrzlého hošíka vyfotografoval a snímek později zveřejnil na internetu, kde se fotka okamžitě stala virální. Na malého školáka, jemuž se začalo říkat „Ice boy“, se dokonce vybraly i peníze. Do školy tak putovalo 144 dětských zimních bund a 20 topných zařízení.

 

Zdroj: BoredPanda

5 talentovaných dětských celebrit, které si ze dne na den zničily života

Články, které by tě mohly zajímat