Právě vysíláme

CHRISTINA AGUILERA je zpět! Jaká je její nová deska?

21. června 2018 11:10
CHRISTINA AGUILERA je zpět! Jaká je její nová deska?

Po šestileté pauze vydává Christina Aguilera novou desku! Album Liberation se inspiruje Americkou r’n’b scénou, ale zároveň dává najevo, že stará dobrá Christina je zpět.

Americká zpěvačka Christina Aguilera přichází s novým albem Liberation a po šestileté pauze opět potvrdila svůj status popové legendy. Aguilera si na této desce dala opravdu záležet. Její předcházející album Lotus nepřesvědčil fanoušky tak, jak si představovala a poprvé se objevili pochybnosti o tom, zda Christina Aguilera ještě patří mezi hudební legendy. Dnes jsou ale tyto pochybnosti dávnou minulostí. Aguilera se na nové desce nechala inspirovat americkou r’n’b scénou a výsledek rozhodně stojí za to!

ČTĚTE TAKÉ: Neuvěříte, co předvedla zpěvačka CHRISTINA AGUILERA v autě! Z toho nám naskakuje husí kůže!

Album Liberation obsahuje 15 písniček, mezi které se objevují kolaborace například s rappery 2 Chainz a Ty Dolla $ign, či s Demi Lovato. Celkem na desce pracovala Aguilera tři roky a jako producenta si pozvala Kanyeho Westa, jehož vliv je nejvíce znát na singlu Accelerate.

Christina Aguilera poprvé od začátku kariéry opravdu experimentuje s hudebními žánry a my z toho máme obrovskou radost. Album Liberation má vše, co by fanoušek zkušené popové divy čekal: rockové balady, r’n’b beaty a chytlavé popové melodie. Deska nejspíš nebude lámat rekordy jako její dosud nejznámější album Back To Basics, ale rozhodně patří mezi její nejlepší s nejkreativnější tvorbou.

Zdroj: Sony Music, christinaaguilera.com

Jak dnes vypadá slaďoušek ze SuperStar?

Články, které by tě mohly zajímat