Právě vysíláme

Chystá se velká párty! Se Stevem Aoki vystoupí MATAMAR, Richard Reynolds a John Noah

26. ledna 2018 14:30
Chystá se velká párty! Se Stevem Aoki vystoupí MATAMAR, Richard Reynolds a John Noah

Aktuálně devátý nejlepší DJ světa, Steve Aoki, vystoupí spolu s trojicí předních českých klubových interpretů na nefalšované klubové party!

Kdy to bude?

Poslední lednový den (31.1.) v pražském klubu SaSaZu vystoupí Steve Aoki a spolu s ním seskupení MATAMAR tvořené duem Mark Airman a Mata C. a představí se i Richard Reynolds, který patří k nejúspěšnějším a nejobsazovanějším EDM producentům a DJům u nás. Jak MATAMAR tak Richard Reynolds patří k rezidentním DJům Evropy 2 a jejich sety si můžete poslechnout ve víkendovém vysílání Dance eXXtravaganzy. Na party zahraje i John Noah, jehož jedinečný mixážní styl si získal fanoušky jak v Česku, tak za hranicemi.

Steve Aoki

Hudbu začal skládat už během studií na univerzitě v Santa Barbaře. V roce 1996 založil vlastní label Dim Mak Records, na kterém vydali svá alba například MSTRKRFT, The Bloody Beetroots, The Chainsmokers nebo Bloc Party. Aoki měl na svém kontě řadu remixů a featuringů s osobnostmi jako will.i.am, Drake nebo Kanye West, ovšem debutové album Wonderland vydal až v roce 2012. To mu ještě více otevřelo dveře do světa a přineslo například spolupráci s Linkin Park. O dva roky později mu vyšlo album Neon Future I, které se v USA okamžitě umístilo na špičce hitparád v žánru taneční a elektronické hudby.
Zatím poslední album Steve Aoki presents Kolony vyšlo v červenci letošního roku a najdeme na něm hosty jako jsou Migos, Lil Yachty nebo 2Chainz. Aoki je také znám svou podporou mnoha dobročinných organizací. Založil dokonce svůj Steve Aoki Charitable Fund a server EDM.com ho označil za číslo jedna mezi producenty podporující charitu.

Poslechnout si Stevea můžete už tuto sobotu na Dance eXXtravaganze na Evropě 2 v hodinovém setu od 22.00.

Na nefalšovanou klubovou party se připravte 31. ledna 2018 v pražském SaSaZu. Vstupenky za 990 Kč a VIP vstupenky za 1490 Kč jsou v prodeji na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro.

Miley Cyrus se vdala!

Články, které by tě mohly zajímat