Právě vysíláme

Chystáš se na Erasmus? Získej pojištění zdarma!

12. března 2017 7:10
Chystáš se na Erasmus? Získej pojištění zdarma!

Chceš vyjet na Erasmus, ale už teď se ti točí hlava ze všech těch věcí, které musíš ještě zařídit? Nepropadej panice a ze seznamu si rovnou odškrtni cestovní pojištění. Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky ti ho totiž poskytne zdarma! Cestování po světě je snem mnoha lidí. Chtějí navštívit dosud nepoznaná místa, ochutnat cizí kuchyně, […]

Chceš vyjet na Erasmus, ale už teď se ti točí hlava ze všech těch věcí, které musíš ještě zařídit? Nepropadej panice a ze seznamu si rovnou odškrtni cestovní pojištění. Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky ti ho totiž poskytne zdarma!

Cestování po světě je snem mnoha lidí. Chtějí navštívit dosud nepoznaná místa, ochutnat cizí kuchyně, setkat se s novými lidmi a získat nezapomenutelné zážitky. V dnešní době už naštěstí nemusí tento sen zůstat pouhým snem, ale lze ho celkem bez problémů uskutečnit. A kdy jindy vyrazit do světa spíš než právě v době studií? Nemáš ještě hlavní pracovní poměr, nejsi vázaný dalšími povinnostmi a existuje spousta studijních pobytů v zahraničí, ze kterých si můžeš vybírat.

Pokud se už na některý z nich chystáš, nesmíš hlavně zapomenout, že je velmi důležité mít kvalitní cestovní pojištění, které tě podrží ve všech možných nepříjemných situacích. Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky (ZPMV ČR) navíc momentálně nabízí cestovní pojištění zdarma až na 180 dní v případě dlouhodobého pobytu nebo na krátkodobé cestování v průběhu roku do 60 dnů úplně zdarma.

Nejsi pojištěný u ZPMV ČR? Nevadí! Pokud máš o tuhle super nabídku zájem, stačí, když k nim do 31. 3. 2017 přestoupíš. Přestup není vůbec složitý, v podstatě pro tebe znamená jen podpis pár tiskovin a o všechno ostatní se postarají profesionálové – více informací o tom, jak to probíhá, najdeš na webových stránkách www.zpmvcr.cz.

Články, které by tě mohly zajímat