Právě vysíláme

Co MUSÍTE vědět, než se vypravíte na nové STAR WARS?

24. května 2018 16:10
Co MUSÍTE vědět, než se vypravíte na nové STAR WARS?

Premiéra dalšího dílu Star Wars je konečně tady a my vám přinášíme vše, co musíte vědět, než půjdete do kina.

Je tu pár známých tváří (tedy známých postav s novými mladými tvářemi), ale většina charakterů je v rodině Hvězdných válek nová. Na koho se můžete těšit?

Han Solo (Alden Ehrenreich) – Legenda, pašerák, rebel. Han Solo je zkrátka dobrodruh, který sní o tom, že si na živobytí vydělá pilotováním vesmírných lodí. Při hledání posádky narazí na partu pašeráků, což do značné míry předurčí jeho budoucí kariéru.

Chewbacca (Joonas Suotamo) – Jasně, Chewy je Hanův budoucí spolu-pilot, ale jak se ti dva vlastně potkali se v tomhle díle nedozvíme. Jediné, co nám autoři prozradí je, že Han zachránil Chewieho z otroctví.

Qi’ra (Emilia Clarke) – Tajemná žena, která vyrostla s Hanem na planetě Corellia. Qi’ra je hlavní postavou galaktického podsvětí a na Hana ví tajemství, které se zřejmě týká jeho minulosti.

Tobias Beckett (Woody Harrelson)Tobias není ve světě galaktických zločinců žádný nováček. Na planetě Mimban najme Hana na několik kšeftů a stane se jeho mentorem při jeho cestě stát se jedním z nejlepších vesmírných kriminálníků.

ČTĚTE TAKÉ: Jaká postava ze Star Wars je nejoblíbenější?

Val (Thandie Newton) – Blízká Tobiasova společnice a jedna z nejtajemnějších postav filmu.

Lando Calrissian (Donald Glover) – Kapitán vesmírné lodi Millenium Falcon je jedním z předních vesmírných pašeráků. Hanovi a jeho posádce je představen Qi’rou, když shání pilota, který by se připojil k jejich plánované loupeži.

Zdroj: lucas film

Galerie: Star Wars ve stylu Tima Burtona

Články, které by tě mohly zajímat