Právě vysíláme

Co muž obdivuje na ženě? Koukni na top 7 věcí, kterými ho dostaneš do kolen

9. ledna 2017 13:10
Co muž obdivuje na ženě? Koukni na top 7 věcí, kterými ho dostaneš do kolen

Ačkoli máme my ženy stále pocit, že nám muži koukají jen do výstřihu či na zadek, není tomu tak pokaždé. Naštěstí existují i takoví chlapi, kteří na nás obdivují také jiné věci než jen vzhled. A tento žebříček ti ukáže, na jaké triky by ses měla zaměřit, než vsadíš pouze na svůj ohoz a dokonalý make-up.

Sebedůvěra
Ale hlavně odsud posud… Žádné přehnanosti. Když si budeš hrát na drsnou frajerku, která zvládne všechno sama, ukážeš mu, že ho nepotřebuješ. Navíc muži mají rádi spíše jemnější a citlivější povahy. Ale zase pozor! Neschopné chudinky, které jsou na nich totálně závislé, většinou také neuspějí. Nejlepší je zlatá střední cesta, tudíž zdravé a sexy sebevědomí, které je pro všechny muže neuvěřitelně přitažlivé.

Úsměv
Už dávno víme, že úsměv je doslova magnet na chlapy. Když ho chceš zaujmout, stačí se přirozeně a s potěšením usmívat. To vždy zabere! Ale jen ne žádný “duckface“ jasný?

Umění bavit se
Toto umění neovládá každá. Důkazem jsou dámičky, které už před vchodem na diskotéku fotí sebe a vše okolo, neustále koukají do displeje, komu se jejich „fotečka“ líbí a pak se ještě stokrát chodí upravovat do zrcadla. Na to už zapomeňte. Muž se chce raděj bavit s vyspělou a vtipnou ženou se zdravým smyslem pro humor, která si dokáže udělat srandu i ze sebe samotné.

Ženskost
I přesto, že si možná říkáš, že každá žena má v sobě ženskost, tak se pleteš. Mnohé slečny si myslí, že všechnu svou ženskost ukážou ve výstřihu a výrazném make-upu. Omyl! Muži na nás naopak milují naši přirozenost. Když jsme jemné, milé, křehké, něžné…

Soudnost nikoli lacinost
Ať chceme nebo ne, v mužích jsou jednoduše od přírody zakódované geny lovce. Chtějí o svou vytouženou dívku bojovat a ochraňovat ji. Samozřejmě je důležité s ním flirtovat, pokukovat po něm, aby věděl, že se vám také líbí. Pozor ale na laciné balení, tím akorát vše zkazíte a znechutíte se mu.

Starostlivost o sebe
Ačkoli jsme v předchozích větách odsoudili přehnaný make-up, neznamená to, že máš chodit neupravená a na rande přijít v teplácích. Muž oceňuje, když se o sebe žena přiměřeně stará, má upravené nehty, vlasy, čisté oblečení a krásný parfém. Ano dámy, správný parfém je velkou trefou do černého! Pokud svému vyvolenému voníte, máte obrovský triumf v rukávu!

Chvála
Psychologové už dávno zjistili, že muž rád poslouchá chválu na jeho osobu. A to snad jakoukoli. Milované ženy jsou ty, které dokážou chlapa ocenit, pochválit, povzbudit. Jeho ego zkrátka potřebuje občas pohladit. Ale opět v rámci mezí. Lézt chlapovi tzv. do zadku je také špatně a nikdy to nevedlo k ničemu dobrému.

8 důvodů, proč konečně jít na první rande

Články, které by tě mohly zajímat