Právě vysíláme

Co můžeš udělat, aby byl opuštěný pejsek šťastný?

13. dubna 2016 13:30
Co můžeš udělat, aby byl opuštěný pejsek šťastný?

Přemýšlíš o nějaké super aktivitě, která by byla jiná, než klasické vysedávání na zahrádce nebo chill s kámoši? A jsi k tomu ještě milovník psů? Chybí ti psí společník na procházkách? Tak to pro tebe máme super tip!

Jsme pejskařský národ. A oproti jiným zemím to také dáváme jasně najevo. Ale i přesto jsou u nás tisícovky hafanů bez domova. Je jasné, že nemůžeš pomoci všem, ale víš, jak jsou jednotliví pejsci šťastní za pohlazení, vyvenčení a nějaký ten pamlsek? Za trochu té lásky?

Tak se zvedni z gauče a vyraz se projít s pejskem, zajistíš mu tak skvělý zážitek plný štěstí, dovádění a alespoň chvilkové volnosti. A uvidíš, že ty budeš taky nadšen/a.

Stačí si najít na internetu nejbližší psí útulek, zavolat tam a domluvit se na návštěvě psích duší, které nemají štěstí na páníčky.

A co ty víš, třeba si tam najdeš nového parťáka do života 🙂

Zajímavý projekt
Akci ohledně venčení pejsků z útulku se momentálně rozhodli uspořádat studenti Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Nazvali ji Týden němé tváře a má za cíl rozšířit povědomí o útulcích po celé zemi a možnosti pomáhat pejskům bez domova.

Více na:

Web: http://www.nematvar.utb.cz/

Facebook: https://www.facebook.com/nematvar/

Instagram: https://www.instagram.com/nematvar/

Články, které by tě mohly zajímat