Právě vysíláme

Co vyvedl Pavel Cejnar spolužačce na maturiťáku?

22. října 2015 19:02
Co vyvedl Pavel Cejnar spolužačce na maturiťáku?

Všichni to známe. Šerpa se nesmí sundat do půlnoci, jinak se prý neodmaturuje. Pavel, který se pyšnil stříbrnou náušnicí v uchu a rebelským kukučem, to zjevně nebral moc vážně… „Na začátku plesu mi řekli, že si šerpu nesmíme do půlnoci sundat, jinak neodmaturujeme. Ze srandy jsem šerpu strhl své kamarádce Martině, která pak opravdu neodmaturovala. Učil […]

Všichni to známe. Šerpa se nesmí sundat do půlnoci, jinak se prý neodmaturuje. Pavel, který se pyšnil stříbrnou náušnicí v uchu a rebelským kukučem, to zjevně nebral moc vážně…

„Na začátku plesu mi řekli, že si šerpu nesmíme do půlnoci sundat, jinak neodmaturujeme. Ze srandy jsem šerpu strhl své kamarádce Martině, která pak opravdu neodmaturovala. Učil jsem se s ní pak celé prázdniny na zářijový termín, protože jsem měl hrozný pocit viny,“ říká Pája.

A jaký byl váš maturiťák?

Nebo ho chystáte zrovna na tento rok? V tom případě pozor, máme pro vás mega soutěž!

Ve hře jde nejen o sto tisíc korun na maturiťák, ale také o moderaci maturitního plesu tvářemi našeho radia a zajímavé ceny od partnera soutěže Lenovo.

Jaký je váš úkol?

Zašlete fotku vaší maturitní třídy, do které zakomponujete Evropu 2.

Fotky nahrávej zde

Soutěž probíhá v termínu 12. 10. – 29. 10. 2015. Poté budou na základě hlasování přímo v éteru vyhlášeny fotografie nejlepší třídy.

A jaká je výhra?

  1. místo: 100 000 Kč na maturitní ples vítězné třídy + 3x smartphone Lenovo Vibe Shot do tomboly
  2. místo: moderování maturitního plesu moderátory Evropy 2 pro třídu
  3. místo: 1x telefon Lenovo Vibe Shot pro autora fotografie, kterou vybere porota

Veškeré příspěvky na sociálních sítích můžeš sledovat přes feed #e2maturitak a tady ve článku. Přes tento hashtag můžeš celou soutěž posílat komentáře, zprávy či fotky ze zákulisí focení.

Články, které by tě mohly zajímat