Právě vysíláme

Další kolo legendárních FLASHBACKŮ je tu! Co jsme ti tento týden zahráli?

15. června 2018 11:30
Další kolo legendárních FLASHBACKŮ je tu! Co jsme ti tento týden zahráli?

Sean Kingston – Beautiful Girls Jamajsko-americký sympaťák Sean Kingston svým prvním singlem z debutové desky Sean Kingston opravdu udělal díru do světa! Singl Beautiful Girls, který se hluboce inspiruje legendárním hitem Stand By Me od Bena E. Kinga, prodal přes 500 000 kopií a dosáhl až na 17. příčku žebříčku Billboard Hot 100.   Beck […]

Sean Kingston – Beautiful Girls

Jamajsko-americký sympaťák Sean Kingston svým prvním singlem z debutové desky Sean Kingston opravdu udělal díru do světa! Singl Beautiful Girls, který se hluboce inspiruje legendárním hitem Stand By Me od Bena E. Kinga, prodal přes 500 000 kopií a dosáhl až na 17. příčku žebříčku Billboard Hot 100.

 

Beck – Loser

Americký zpěvák Beck se hitem Loser skutečně vytáhl ze dna. Poté co se jako bezdomovec vrátil z New Yorku zpět do svého rodného Los Angeles, se Beck náhodou upsal malému labelu Rap-A-Lot Records. Právě tento label mu dovolil prostor napsat a vytvořit hit Loser, který ho v roce 1993 katapultoval mezi hvězdy popové kultury ve Spojených státech.

 

Usher feat. Lil Jon & Ludacris – Yeah!

Tento song byl velikým hitem roku 2004. Singl Yeah! se bleskem ujal prvního místa v hitparádě Billboard Hot 100 a zůstal tam celých dvanáct týdnů. Díky tomuto singlu získal Usher dvě ocenění Grammy – za nejlepší kombinaci rapu a zpěvu a za song roku. Neuvěřitelné!

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat