Právě vysíláme

Patří mezi tvé oblíbence krásná BEYONCÉ nebo romantický ENRIQUE IGLESIAS?

26. srpna 2016 13:15
Patří mezi tvé oblíbence krásná BEYONCÉ nebo romantický ENRIQUE IGLESIAS?

Westlife – Fool Again Westlife byla irská popová skupina, která obdržela 8 let za sebou ocenění pro Nejlepšího irského pop umělce ve veřejném hlasování. Stali se jedním z nejúspěšnějších boybandů na světě.   Gwen Stefani – The Sweet Escape Gwen Renée Stefani, je americká zpěvačka, módní návrhářka a příležitostná herečka. Je také vedoucí osobností kalifornské […]

Westlife – Fool Again
Westlife byla irská popová skupina, která obdržela 8 let za sebou ocenění pro Nejlepšího irského pop umělce ve veřejném hlasování. Stali se jedním z nejúspěšnějších boybandů na světě.

 

Gwen Stefani – The Sweet Escape
Gwen Renée Stefani, je americká zpěvačka, módní návrhářka a příležitostná herečka. Je také vedoucí osobností kalifornské ska-rockové kapely No Doubt.

 

Atomic Kitten – Eternal Flame
Atomic Kitten je britská dívčí skupina z Liverpoolu, kterou v roce 1997 založil textař Andy McCluskey. Skupina byla nejúspěšnější ve složení Natasha Hamilton, Liz McClarnon a Jenny Frost.

 

Enrique Iglesias – Tonight (I’m Lovin‘ You)
Tento španělský popový zpěvák získal již při svém prvním nazpívaném albu cenu Grammy a zasloužil se tak o světovou popularitu. Zahrál si také ve filmu a několika úspěšných seriálech.

 

Beyoncé – If I Were A Boy
Beyoncé Giselle Knowles-Carter je americká zpěvačka, herečka, producentka, textařka, módní návrhářka a dvacetinásobná držitelka prestižní ceny Grammy. Je manželkou stejně úspěšného rappera Jay-Zho.

Články, které by tě mohly zajímat