Právě vysíláme

Dcera dostala dopis na rozloučenou od otce, který zemřel před 5 lety. Dojemný vzkaz vás rozpláče!

22. dubna 2018 13:10
Dcera dostala dopis na rozloučenou od otce, který zemřel před 5 lety. Dojemný vzkaz vás rozpláče!

Michael Seller podlehl před pěti lety rakovině. Před tím, než zemřel, chtěl své dceři Bailey zajistit malou vzpomínku na sebe, a proto jí na každé narozeniny dopředu objednal obrovskou kytici. K 21. narozeninám však ke květině přibyl i dojemný dopis.

Ačkoliv mají být narozeniny oslavou života a každý by se na nich měl radovat, Bailey je nesnášela. Pokaždé jí totiž připomněly, že její milovaný otec už tu není. Na své 21. narozeniny se dívka obzvlášť netěšila. Věděla totiž, že to bude naposled, co jí od táty přijde kytice. Když však den oslavy nastal, zůstala v němém úžasu. Společně s pugétem dorazil dopis, který její táta před lety napsal.

ČTĚTE TAKÉ: DOJEMNÉ! Chtěla mít na svých těhotenských fotkách i manžela, ten však příchod děťátka kvůli tragédii nestihl

Bailey,
toto je můj poslední dopis pro tebe do té doby, než se znovu potkáme. Nechci, abys pro mě znovu plakala. Zlatíčko, jsem nyní na lepším místě a ty jsi to nejlepší, co mě kdy potkalo. Jsou to tvé 21. narozeniny a já chci, abys vždy respektovala svou matku a byla k sobě upřímná. Buď šťastná a žij život naplno. Já s tebou budu už navždy. Jen se rozhlédni kolem sebe a já tam budu. Miluji tě Boo Boo, šťastné narozeniny.

Táta

Dívku dopis okamžitě rozplakal. Něco takového totiž opravdu nečekala. Otcovo dojemné rozloučení sdílela na Twitteru, kde dopis vzbudil obrovskou odezvu. Příspěvek sdílelo 350 tisíc lidí a počet lajků vystoupal až na neuvěřitelných 1,5 milionu.

 

Zdroj: BoredPanda

Galerie: Tetování s tak hlubokým příběhem, že vás doženou k pláči!

Články, které by tě mohly zajímat