Právě vysíláme

DERMACOL LOVE DAY 1. 5. 2017 Hýčkání, krása a láska v pražské Grébovce

26. dubna 2017 9:20
DERMACOL LOVE DAY 1. 5. 2017 Hýčkání, krása a láska v pražské Grébovce

První máj – lásky čas – tradicí všech zamilovaných je v tento den zastávka pod rozkvetlým stromem. Lidová moudrost praví, že dívky a ženy, které na prvního máje zůstanou nepolíbené, do roka uschnou. A ať už tento den slavíte, nebo ne, na DERMACOL LOVE DAY v pražském parku Grébovka se budete bavit i s celou […]

První máj – lásky čas – tradicí všech zamilovaných je v tento den zastávka pod rozkvetlým stromem. Lidová moudrost praví, že dívky a ženy, které na prvního máje zůstanou nepolíbené, do roka uschnou. A ať už tento den slavíte, nebo ne, na DERMACOL LOVE DAY v pražském parku Grébovka se budete bavit i s celou rodinou a přáteli.

Užijte si den plný krásy, lásky a hýčkání.

Ve spolupráci s kanálem PRIMA LOVE si kosmetická značka Dermacol pro návštěvníky připravila bohatý celodenní program zakončený vystoupením kapely G-Point Hunters s Matějem Ruppertem. Akci budou moderovat Eva Perkausová a Miroslav Šimůnek.

Přítomni budou profesionální vizážisté značky Dermacol, kteří dokáží vykouzlit perfektní make-up, inspirují vás jarními trendy letošního roku a nalíčí vás dlouhotrvající a neslíbatelnou rtěnkou DERMACOL 16H LIP COLOUR, která vytvoří dokonalý vzhled na celých 16 hodin.

Léto je již za dveřmi, proto se můžete těšit i na produkty řady DERMACOL BODY LOVE PROGRAM, které jsou určeny pro efektivní řešení nedokonalostí pokožky, jakými jsou strie a celulitida a zaměřené na zeštíhlení postavy a zpevnění pokožky.

Děti potěší barevné pudry na vlasy DERMACOL NEON HAIR POWDER, které si určitě zamilují.

V prostoru pražské Grébovky budou připraveny odborné workshopy zaměřené na fashion&beauty a sport. Čekají na vás nové trendy v módě, tipy na módní účesy a zaplétání vlasů.

Akce bude věnovaná nejen odpočinku, ale také pohybu a zdravé výživě. Budete si moci zacvičit s Hankou Kynychovou, osvojit si twerk nebo pole dance. Zrelaxovat tělo si budete moci nejen různými masážemi, ale také v chill out zóně. Pro děti bude připraven program v podobě Primáčkovy dětské a kreativní zóny nebo dobrodružné stezky po stopách Primáčkovy party.

Chybět nebudou ani luxusní food produkty a mnoho dalších zajímavých aktivit pro vás i celou rodinu.

Partneři mají vstup zdarma, a aby si tento den užila opravdu celá rodina, mohou se všichni vyřádit na koncertu kapely G-Point Hunters s Matějem Ruppertem.

Zkrátka DERMACOL LOVE DAY bude věnovaný jen a jen vám, protože každá z nás si zaslouží odpočinek a hýčkání.

 

Více informací – FACEBOOK PRIMA LOVE – DERMACOL LOVE DAY

Pozvánku na akci můžete zhlédnout na odkazu:

https://youtu.be/Drmns2afsAs

Vstupenky na akci lze zakoupit – na www.ticketportal.cz https://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1316168

 

Články, které by tě mohly zajímat