Právě vysíláme

DIE ANTWOORD vydávají nový singl k očekávanému albu! Brzy vystoupí i v PRAZE!

28. června 2018 7:55
DIE ANTWOORD vydávají nový singl k očekávanému albu! Brzy vystoupí i v PRAZE!

Jihoafričtí hudební vizionáři Die Antwoord vydávají nový singl 2.Gold Dawn.7! Je to druhý singl z očekávané nové desky 27, kterou doprovází i zajímavý příběh. O co se jedná?

Die Antwoord nejsou typičtí hudebníci. Šokují svojí hudbou i vizáží a jejich koncerty jsou plné energie a života. Teď vydávají vyznavači subkultury zef nové album 27.  Z toho prý 17 songů bude tvořit součást hudebního soundtracku k plánovanému filmu a zbylých 10 budou „schována na různých místech,“ dle slov kapely. Co tím konkrétně myslí? U Die Antwoord je občas lepší se neptat! Jediné, co je jisté, je že deska 27 bude poslední, kterou kapela Die Antwoord vydá. Proto si čeští fanoušci nesmí nechat chystaný koncert na Výstavišti v pražských Holešovicích ujít!

ČTĚTE TAKÉ: DIE ANTWOORD míří do Prahy! Vydali nový klip a oznámili koncert v Holešovicích

Singl nesoucí název 2.Golden Dawn.7 je druhým singlem, který kapela letos vydala na přelomu jara a léta. První singl Alien má přes 3 miliony shlédnutí na YouTube a fanoušci jsou jak z něj, tak ze singlu 2.Golden Dawn.7, úplně hotoví! Na nové desce 27 nebudou chybět ani slavní hostující interpreti z Jižní Afriky. Jsme zvědaví, jestli je Die Antwoord na svém koncertě na pražském Výstavišti v Holešovicích představí. Koncert v Praze proběhne už 20. srpna a podle nás se bude jednat o jeden z nejlepších koncertů letos. Uvidíme se tam!

 

Zdroj: YouTube

6 celebrit, které údajně spáchaly sebevraždu, ale všechno nasvědčuje tomu, že je někdo zavraždil

Články, které by tě mohly zajímat