Právě vysíláme

Dívce na INSTAGRAMU nadávali, že není dokonalá! Kvůli haterům se tedy proměnila v plastikovou příšeru!

5. června 2018 16:22
Dívce na INSTAGRAMU nadávali, že není dokonalá! Kvůli haterům se tedy proměnila v plastikovou příšeru!

Instagram je skvělou sociální sítí, kde můžeme sdílet příjemné momentky z našeho života. Rovněž se ale musíme smířit s tím, že i pod pěknými fotkami se mohou objevit ošklivé komentáře.

I Britka Chessie King se musela často potýkat s nepěknými poznámkami na svém profilu. Ošklivé komentáře nejčastěji naráželi na její postavu. Chessie přitom vůbec není tlustá ani naopak příliš hubená. Její tělo je naprosto normální a dívka má postavu, kterou vlastní většina žen. Přesto to haterům bylo málo a Chessie byli schopni nadávat za cokoliv. Zdála se jim zkrátka málo dokonalá.

ČTĚTE TAKÉ: Modelka se rozhodla být svá a už roky žije se srostlým a neupraveným obočím! Hateři jí za to posílají nenávistné zprávy!

Jednoho dne už došla dívce trpělivost, a proto se rozhodla, že udělá to, co všichni trollové chtějí. Pomocí photoshopu si zúžila ruce, zvětšila rty a zadek, zmenšila nos, protáhla si nohy a udělala ze sebe disproporční zrůdu. Skvěle tak demonstrovala, jak jsou podobné komentáře absurdní! Později pak začala zveřejňovat fotografie, které přesně ukazují, jaký je obrovský rozdíl mezi realitou a Instagramem.

 

Zdroj: BoredPanda

Galerie: Co z vás udělají plastiky

Články, které by tě mohly zajímat