Právě vysíláme

DJ FLUX reprezentuje na finále RED BULL 3STYLE BATTLE 2017 v pražském Lucerna Music Baru

20. září 2017 14:19
DJ FLUX reprezentuje na finále RED BULL 3STYLE BATTLE 2017 v pražském Lucerna Music Baru

Historicky 1. ročník světové DJ soutěže Red Bull 3Style v České republice zná šestku finalistů národního kola. Mezi ně patří i náš resident Dj Flux, který se společně s ostatními utká 21. září v Lucerna Music Baru. Tam budou bojovat o postup na světové finále v polském Krakowě.

Šestici DJs vybrala v kvalifikačním kole mezinárodní porota Red Bull 3Style na základě zaslaného 5minutového tracku, složeného ze skladeb 3 různých žánrů. V Lucerna Music Baru tedy zahrají:
▪️DJ Friky
▪️DJ Flux
▪️DJ Roxtar
▪️DJ Ondrash
▪️DJ Australan
▪️DJ Lowa

Zde si můžete pustit soutěžní video Dje Fluxe: 

O co půjde?
V Red Bull 3Stylu nejde jen o hraní, ale o show se vším všudy, o interakci s lidmi, jak reagují a jak se nechají vtáhnout do akce. O to také v národním finále půjde. Porota vybere toho, který dokáže skloubit jak technickou část, tak lidi nejvíce rozproudit.

Co tě čeká?
Jen 15 minut budou mít finalisté na to, aby oslovili publikum výběrem 3 skladeb různých žánrů, zručností za gramofony, prací s PC, přehrávačem a mixem a svým osobitým projevem.
Večer v Lucerna Music Baru se nebude točit jen okolo soutěžního klání. Akci zahájí moderátor večera DJ Vec svým showcase setem, Indy & Wich si střihnou mini koncert a celé to na afterparty završí DJ Czech.

 

Články, které by tě mohly zajímat