Právě vysíláme

Do kin se blíží jeden z nejlepších hororů vůbec! Mrkej na strašidelný TRAILER!

28. května 2018 16:10
Do kin se blíží jeden z nejlepších hororů vůbec! Mrkej na strašidelný TRAILER!

Milujete strach, napětí a lekací scény? Tak právě pro vás je tento napínavý horor Ghost Stories, který má premiéru v našich kinech už příští týden!

Věříte na duchy? Ne? To ale neznamená, že duchové nevěří na vás. Jedním takovým skeptikem je i hlavní postava hororového snímku Ghost Stories, profesor Phillip Goodman, který si dal za úkol vysvětlovat a odhalovat zdánlivě nadpřirozené jevy a zjistit tak jejich skutečnou podstatu. A právě proto se spojí s jedním záhadným mužem, který ho vyzve, aby vyšetřil tři nevysvětlitelné případy. Profesor Goodman tuto výzvu přijímá a vydává se proto na výpravu, jejímž cílem je racionální vysvětlení těchto přízračných příběhů.

A je to opravdu záhadné a velmi napínavé. Postupně se totiž setkává se třemi velmi vystrašenými lidmi. A to s nočním hlídačem Tonym Matthewsem, který prožil v prázdném skladu strašidelné setkání, teenagerem Simonem Rifkindem, který zase před nějakou dobou absolvoval děsivou noční jízdu, kvůli které dodnes prožívá život v nechtěném hororu. Třetím vyšetřovaným případem je zážitek důstojného bankéře Mika Priddlea, jenž prožil setkání s duchy, které zásadně otřáslo jeho do té chvíle dokonalým životem.

ČTĚTE TAKÉ: Nový MAUGLÍ se chystá do kin! Režie se tentokrát ujal samotný GLUM!

Když profesor Goodman vyšetřuje všechny tři případy, jeho do této chvíle racionální svět se začíná rozpadat. Je to klam jeho mysli nebo za vším stojí temné síly? Postupně je totiž vtažen do odhalování dlouho pohřbeného tajemství, které převrátí jeho dosavadní život a změní tak všechno, co si dosud myslel.

 

Zdroj: CinemArt.cz, YouTube

Dračí královna prozradila, co se bude dít v poslední sérii Hry o trůny: Totálně mě to zničilo

Články, které by tě mohly zajímat