Právě vysíláme

Dokument o nejúspěšnější zpěvačce všech dob? To bude SUPER!

27. června 2018 11:10
Dokument o nejúspěšnější zpěvačce všech dob? To bude SUPER!

Vychází dlouho anticipovaný dokument o zesnulé superhvězdě Whitney Houston! Nabídne unikátní pohled do života jedné z největších pěveckých hvězd všech dob.

Američanka Whitney Houston byla jedna z nejúspěšnějších zpěvaček všech dob. Její singl I Will Always Love You je dodnes nejprodávanějším hitem hudební historie a její vystoupení v Tampě při Super Bowlu v roce 1991 patří k nejlepším v historii slavného zápasu v americkém fotbale. Náhlá smrt Whitney Houston v roce 2012 šokovala svět. Doteď se kolem slavné zpěvačky točí několik teorií a tézí, ale nikdo z jejího blízkého okolí nechtěl mluvit na veřejnosti. To se letos v létě změní. Nový dokument společnosti Miramax nabídne unikátní pohled do života slavné zpěvačky, včetně rozhovorů s její rodinou a blízkými přáteli.

ČTĚTE TAKÉ: Slavná celebrita zveřejnila fotku pořízenou před smrtí WHITNEY HOUSTON! K čemu ji použila a jak se k ní vůbec dostala?

Dokument nesoucí název Whitney bude mít premiéru ve Spojených státech už 6. července, ale do České republiky film doputuje až 2. srpna. Podle traileru nebude v dokumentárním filmu chybět rozhovor s rodiči Whitney, ani s hercem Kevinem Costnerem, který se zpěvačkou hrál ve známém filmu Osobní strážce. Celý trailer si můžete pustit níže, vypadá dokonale!

 

Zdroj: YouTube, rap-up.com

13 celebrit, které vydělávají i po smrti

Články, které by tě mohly zajímat