Právě vysíláme

Druhá nálož FLASHBACKŮ tě dostane do super víkendové nálady! Poslechni si je všechny!

8. prosince 2017 13:30
Druhá nálož FLASHBACKŮ tě dostane do super víkendové nálady! Poslechni si je všechny!

Kevin Rudolf feat. Lil Wayne – Let It Rock Kevin Winston Rudolf je americký muzikant a hudební producent z New Yorku. Svou hudební kariéru odstartoval roku 2000 a je aktivní až do teď. OneRepublic – Good Life OneRepublic je pop-rocková kapela z Colorada, která se proslavila díky spolupráci s producentem Timbalandem a jejich společné písni […]

Kevin Rudolf feat. Lil Wayne – Let It Rock
Kevin Winston Rudolf je americký muzikant a hudební producent z New Yorku. Svou hudební kariéru odstartoval roku 2000 a je aktivní až do teď.

OneRepublic – Good Life
OneRepublic je pop-rocková kapela z Colorada, která se proslavila díky spolupráci s producentem Timbalandem a jejich společné písni Apologize, které se prodalo přes 5 milionů kopií. Leaderem kapely je zpěvák, skladatel a producent Ryan Tedder.

Jessie J – Domino
Jessica Ellen Cornish, přechýleně Cornishová, známá pod uměleckým pseudonymem Jessie J, je britská zpěvačka a hudební skladatelka. Narodila se a vyrůstala v Londýně, kde také vystudovala BRIT School.

Melanie C – First Day Of My Life
Melanie Jayne Chisholm je anglická zpěvačka, skladatelka a podnikatelka, světově známá z působení v dívčí skupině Spice Girls, kde měla přezdívku Sporty Spice. Během své sólové hudební kariéry používá přezdívku Melanie C.

Baby Bash feat. Frankie J – Suga Suga
Baby Bash, vlastním jménem Ronald Ray Bryant, je americký rapper. Vystupuje od roku 1995 a jeho debutové album „Savage Dreams“, které zahrnuje i hit Suga Suga bylo zároveň i jeho nejúspěšnější.

Články, které by tě mohly zajímat