Právě vysíláme

Druhá nálož FLASHBACKŮ tě připraví na pořádný víkendový mejdan!

15. prosince 2017 13:30
Druhá nálož FLASHBACKŮ tě připraví na pořádný víkendový mejdan!

Basshunter – Boten Anna Jonas Erik Altberg, uměleckým jménem Basshunter je švédský zpěvák a DJ, působící od roku 1998. Jeho první úspěšná písnička se jmenovala „Boten Anna“. Jeho vydavateli jsou Warner Music Group a Hard2Beat. Pitbull feat. Marc Anthony – Rain Over Me Armando Christian Pérez, známější pod svým uměleckým jménem Pitbull, je americký rapper […]

Basshunter – Boten Anna
Jonas Erik Altberg, uměleckým jménem Basshunter je švédský zpěvák a DJ, působící od roku 1998. Jeho první úspěšná písnička se jmenovala „Boten Anna“. Jeho vydavateli jsou Warner Music Group a Hard2Beat.

Pitbull feat. Marc Anthony – Rain Over Me
Armando Christian Pérez, známější pod svým uměleckým jménem Pitbull, je americký rapper s kubánskými kořeny, herec, moderátor, podnikatel a producent.

Macklemore & Ryan Lewis feat. Mary Lambert – Same Love
Ben Haggerty, spíše známý jako Macklemore či dříve Professor Macklemore, je americký rapper působící na svém vlastním nezávislém labelu. Samostatně začal vydávat hudbu od roku 2000. Své debutové album The Heist vydal 9. října 2012.

Lady Gaga – Dance In The Dark
Stefani Joanne Angelina Germanotta je americká Rockstar, textařka, zpěvačka a herečka a producentka italského původu. Její umělecký pseudonym Lady Gaga vznikl podle názvu skladby skupiny Queen – Radio Ga Ga.

Flo Rida feat. Timbaland – Elevator
Tramar Lacel Dillard, spíše známý jako Flo Rida, je americký zpěvák a rapper. Proslavil ho jeho 5x platinový hit Low z jeho plánovaného debutu Mail on Sunday a soundtracku k filmu Step Up 2. Také známý jako herec.

Články, které by tě mohly zajímat