Právě vysíláme

Druhá nálož FLASHBACKŮ tohoto týdne má neskutečné grády!

6. října 2017 13:30
Druhá nálož FLASHBACKŮ tohoto týdne má neskutečné grády!

Aqua – Around The World Aqua je dánsko-norská hudební skupina, která se do světových hitparád dostala roku 1997 svým hitem „Barbie girl“. Založena byla 1994 trojicí Dánů a jednou Norkou. Do rozpadu v červnu 2001 vydali dvě alba, Aquarium a Aquarius. Dido – Here With Me Dido Florian Cloud de Bounevialle O’Malley Armstrong v hudebním […]

Aqua – Around The World
Aqua je dánsko-norská hudební skupina, která se do světových hitparád dostala roku 1997 svým hitem „Barbie girl“. Založena byla 1994 trojicí Dánů a jednou Norkou. Do rozpadu v červnu 2001 vydali dvě alba, Aquarium a Aquarius.

Dido – Here With Me
Dido Florian Cloud de Bounevialle O’Malley Armstrong v hudebním světě známá jako Dido je britská zpěvačka, držitelka BRIT Awards. Debutová deska No Angel s hity „Hunter“ a „Thank You“ vyšla 1. června 1999.

Tina feat. Rytmus – Príbeh
Tina, vlastním jménem Martina Csillaghová je slovenská zpěvačka, moderátorka s maďarskými kořeny pohybující se v oblasti reggae, hip-hop a R&B. Úspěšně spolupracuje zejména se slovenskými rappery jako je Rytmus a Ego.

Seal – Get It Together
Seal Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel v hudebním světě známý jako Seal je britský zpěvák a skladatel brazilsko-nigerijského původu. Ve svých skladbách spojuje vliv rhythm and blues a britského soulu 90. let.

Rihanna feat. Justin Timberlake – Rehab
Rihanna, narozená jako Robyn Rihanna Fenty je barbadoská zpěvačka a herečka, která je ve své tvorbě ovlivněna styly R&B, reggae, dancehall a dance. Nahrává u hudební společnosti Def Jam Recordings a Roc-Nation. Je držitelkou sedmi cen Grammy.

Články, které by tě mohly zajímat