Právě vysíláme

Druhá nálož FLASHBACKŮ vás nenechá v klidu sedět! Poslechněte si je všechny!

3. listopadu 2017 13:30
Druhá nálož FLASHBACKŮ vás nenechá v klidu sedět! Poslechněte si je všechny!

The Black Eyed Peas – Boom Boom Pow The Black Eyed Peas je populární americká hiphopová skupina z Los Angeles, ale od roku 2009 se spíš zaměřují na dance a elektro žánr. Současnými členy kapely jsou will.i.am, Apl.de.ap, Taboo a Fergie. Ashley Tisdale – Not Like That Ashley Michelle Tisdale je americká herečka, zpěvačka a […]

The Black Eyed Peas – Boom Boom Pow
The Black Eyed Peas je populární americká hiphopová skupina z Los Angeles, ale od roku 2009 se spíš zaměřují na dance a elektro žánr. Současnými členy kapely jsou will.i.am, Apl.de.ap, Taboo a Fergie.

Ashley Tisdale – Not Like That
Ashley Michelle Tisdale je americká herečka, zpěvačka a televizní producentka. Během dětství si zahrála ve více jak 100 televizních reklam a získala role v divadlech a televizních seriálech.

Liquido – Play Some Rock
Liquido byla alternativní rocková skupina z Německa, založená v roce 1996. Členy byli Wolle Maier, Wolfgang Schrödl, Stefan Schulte-Holthaus a Tim Eiermann.

Mutya Buena – Real Girl
Rosa Isabel Mutya Buena je anglická zpěvačka s filipínsko – irsko – španělsko – čínskými kořeny. V roce 1998 založila společně se svými kamarádkami (Siobhán Donaghy, Keisha Buchanan) skupinu Sugababes. Tu však v roce 2005 opustila kvůli narození dcery.

Mika – Happy Ending
Michael Holbrook Penniman je populární britský zpěvák libanonsko-amerického původu, známý pod uměleckým pseudonymem Mika.

Články, které by tě mohly zajímat