Právě vysíláme

Druhá várka FLASHBACKŮ má neskutečné grády! Probuď v sobě párty náladu!

1. prosince 2017 13:30
Druhá várka FLASHBACKŮ má neskutečné grády! Probuď v sobě párty náladu!

Black Milk – Modrej dým Black Milk bylo české dívčí pěvecké trio založené roku 2002, tvořené Terezou Černochovou, Terezou Kerndlovou a Helenou Zeťovou. Nelly feat. Fergie – Party People Cornell Iral Haynes, Jr. známý spíše jako Nelly je americký rapper, herec a zpěvák. Je členem skupiny St. Lunatics a zakladatelem labelu Derrty Ent.. Spustil módní […]

Black Milk – Modrej dým
Black Milk bylo české dívčí pěvecké trio založené roku 2002, tvořené Terezou Černochovou, Terezou Kerndlovou a Helenou Zeťovou.

Nelly feat. Fergie – Party People
Cornell Iral Haynes, Jr. známý spíše jako Nelly je americký rapper, herec a zpěvák. Je členem skupiny St. Lunatics a zakladatelem labelu Derrty Ent.. Spustil módní značky Vokal a Apple Bottoms. Také je třínásobným držitelem prestižní ceny Grammy.

Simple Plan – Save You
Simple Plan je kanadská pop-punková kapela založená v québecké provincii, ve městě Montréal. Jejími členy jsou Pierre Bouvier, Chuck Comeau, Jeff Stinco, Sébastien Lefebvre a David Desrosiers. Složení skupiny se od doby vzniku nezměnilo.

S Club 7 – Reach
S Club 7 byla anglická popová skupina, založená v roce 1998 manažerem Spice Girls Simonem Fullerem. Kompletní sestavu tvořili zpěváci Tina Barrett, Paul Cattermole, Rachel Stevens, Jo O’Meara, Hannah Spearritt, Bradley McIntosh a Jon Lee.

Mutya Buena feat. Amy Winehouse – B Boy Baby
Zpěvačka Mutya Buena založila společně se svými kamarádkami roku 1998 skupinu Sugababes. Narodila se v Londýně, ale má filipínsko – irsko – španělsko – čínské kořeny. Roku 2007 se vydala na sólovou dráhu a vydala své debutové album s názvem Real Girl.

 

Články, které by tě mohly zajímat