Právě vysíláme

Druhá várka FLASHBACKŮ tě navnadí na pořádný víkendový mejdan! Poslechni si je všechny!

17. listopadu 2017 13:30
Druhá várka FLASHBACKŮ tě navnadí na pořádný víkendový mejdan! Poslechni si je všechny!

30 Seconds To Mars – This Is War 30 Seconds To Mars je americká rocková kapela pocházející z Los Angeles ze státu Kalifornie, která vznikla v roce 1998. Skupina zatím vydala 4 studiová alba a dvě EP desky. Kelis feat. Cee-Lo – Lil Star Zpěvačka Kelis je již od roku absolutní hvězdou na R&B scéně. […]

30 Seconds To Mars – This Is War
30 Seconds To Mars je americká rocková kapela pocházející z Los Angeles ze státu Kalifornie, která vznikla v roce 1998. Skupina zatím vydala 4 studiová alba a dvě EP desky.

Kelis feat. Cee-Lo – Lil Star
Zpěvačka Kelis je již od roku absolutní hvězdou na R&B scéně. Má na kontě 4 alba a spoustu mega úspěšných hitů, mezi nimiž je i singl “Lil Star“.

P.O.D. – Goodbye For Now
P.O.D. je americká alternativně metalová skupina, která byla založena roku 1992. Kapela se skládá ze zpěváka Sonnyho Sandovala, bubeníka Wuva Bernarda, kytaristy Marcose Curiela a baskytaristy Traa Danielse.

Madonna – Holiday
Madonna Louise Veronica Ciccone Ritchie, známá hlavně pod mononymem Madonna, je populární americká zpěvačka, skladatelka, tanečnice, herečka, režisérka, producentka, módní ikona a spisovatelka. V 80. letech byla označována za sexuální symbol.

https://www.koule.cz/novinky/dojemna-galerie-adoptovali-fenku-ted-je-nejlepsi-kamoskou-jejich-male-dcery/

Články, které by tě mohly zajímat