Právě vysíláme

Druhá várka FLASHBACKŮ vás nenechá v klidu sedět. Nalaďte se s námi na víkendový mejdan!

13. října 2017 13:30
Druhá várka FLASHBACKŮ vás nenechá v klidu sedět. Nalaďte se s námi na víkendový mejdan!

Nelly Furtado – I’m Like A Bird Nelly Kim Furtado je kanadská zpěvačka, textařka, instrumentalistka, hudební producentka a příležitostná herečka. První velký úspěch zaznamenala v roce 2000 s albem Whoa, Nelly!, za které – díky songu I’m Like a Bird – obdržela i prestižní cenu Grammy. Helena Zeťová – Impossible Helena Zeťová odstartovala svou pěveckou […]

Nelly Furtado – I’m Like A Bird
Nelly Kim Furtado je kanadská zpěvačka, textařka, instrumentalistka, hudební producentka a příležitostná herečka. První velký úspěch zaznamenala v roce 2000 s albem Whoa, Nelly!, za které – díky songu I’m Like a Bird – obdržela i prestižní cenu Grammy.

Helena Zeťová – Impossible
Helena Zeťová odstartovala svou pěveckou kariéru již v patnácti letech – do roku 1998 koncertovala s rockovou kapelou. Poté na španělském Lanzarote vystupovala s americkou skupinou.

Linkin Park – Shadow Of The Day
Linkin Park je americká rocková kapela založená v roce 1996, původem z Kalifornie. Skupina se proslavila svým debutovým albem Hybrid Theory, kterého se prodalo po celém světě více než 29 milionů kusů.

Mario – Let Me Love You
Mario Dewar Barrett, je R´n´b a popový zpěvák, který si zahrál i ve filmech Let´s dance a Mezi řádky. Jeho nejznámější singly jsou „Just a Friend“ (2002) a „Let Me Love You“ (2004). Posledně jmenovaný získal dvě ceny  Billboard awards.

Matt Pokora feat. Timbaland – Dangerous
Jeho pravé jméno je Matthieu Totta a je to rozený Francouz s polskými předky. Do podvědomí se dostal jako člen R&B skupiny Mic Unity. Na podzim 2003 se zúčastnil třetí řady francouzské Superstar a stal se miláčkem davů. Od roku 2004 začal sólovou kariéru jako Matt Pokora.

Články, které by tě mohly zajímat